Mai bine mai târziu decât niciodată…

primaria arad
Distribuie:

 

…  Primăria a deschis o carte de condoleanțe în memoria Regelui Mihai, cu doar o zi înainte de înmormântarea Majestății Sale. Încetineala cu care s-a mișcat Primăria Arad este greu de explicat, mai ales că  Regele Mihai era, din anul 2001,  cetățean de onoare al Aradului. E adevărat, la acea dată, primar al Aradului era Dorel Popa și nu Gheorghe Falcă, iar motivația, administrației de atunci pentru acordarea titlului, „fostul Suveran al României, personalitate marcantă a istoriei moderne româneşti, pentru întreaga activitate, dragostea si ataşamentul constant faţă de ţară”,  este pentru cei care azi se află în fruntea urbei, banală!

[COMUNICAT DE  PRESĂ – Primăria Municipiului Arad]

Asociaţia “Amicii Regelui Mihai”, Primăria Municipiului Arad, Liga Scriitorilor din România, filiala Arad şi PRO URBE Arad vă invită vineri, 15 decembrie 2017, ora 14, în Sala Regele Ferdinand din cadrul Palatului Administrativ cu ocazia deschiderii cărţii de condoleanţe în memoria Regelui Mihai.

Cu această ocazie se va ţine un moment de reculegere iar Înaltpreasfinţitul Părinte Dr. Timotei Seviciu – Arhiepiscop al Aradului, va oficia o scurtă slujbă religioasă.

Cei care doresc să scrie în cartea de condoleanțe o pot face până sâmbătă, 16 decembrie, Sala Regele Ferdinandfiind deschisă între orele 10.00 și 17.00.

2001, fostul Suveran al României, personalitate marcantă a istoriei moderne româneşti, pentru întreaga activitate, dragostea si ataşamentul constant faţă de ţară.

 

 

 

 

 

 

Categorie: Știri
Etichete: carte de condoleanțe, cu o zi înaine de înmormântarea regelui, Gheorghe Falca, primaria arad, Regele Mihai
Distribuie:
Articolul anterior
Mihai Fifor : „Minciunile lui Falcă legate de Stadionul UTA au picioare scurte”
Articolul următor
[LIVE – ÎNMORMÂNTAREA MSR. Mihai I] „Mai bine prea târziu decât niciodată”?… România își plânge ULTIMUL SUVERAN, își dă seama ce a ratat și învață lozinci promonarhice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 04 15 at 10.36.39 1

Weekend cu acțiuni ale polițiștilor, în județul Arad

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii arădeni au desfășurat mai multe acțiuni preventive, pentru impunerea respectării legislației rutiere și descurajarea fenomenului infracțional. Au fost sancționate contravențional 115 persoane, 5 permise de…
contrabanda tigari

[ACTUALIZARE 4] Soluție DEFINITIVĂ pronunțată de Curtea de Apel Timișoara în cazul „celor 21 de contrabandiști de țigări” cu care DIICOT Arad „aburește justiția” de 4 ani încoace. ACHITĂRI, pedepse cu suspendare și bani dați înapoi inculpaților!

Sentințele, destul de „blânde”, chiar dacă nu sunt definitive, răspund la probabil cea mai importantă întrebare pentru „omul de rând”: MERITĂ SĂ TE BAGI ÎNTR-O COMBINAȚIE CU ȚIGĂRI? Citite în…