Managerul Spitalului Județean, Florina Ionescu, s-a dat în stambă în ședința CJA. Consilierii opoziției îi solicită demisia

ghsabau florinaionescu
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Gheorghe Sabău: „Nu vom face derogare de la principiile democratice, mai ales când voința arădenilor este călcată în picioare”

 

„Nu putem decât să cerem demisia directorului Spitalului Județean, Florina Ionescu, după manifestări și reacții precum cea de astăzi, din plenul ședinței CJA, când a părăsit sala, refuzând să răspundă la întrebările legitime ale arădenilor. E ridicol ca un manager al unei instituții aflată în subordinea Consiliului Județean să adopte o asemenea atitudine opacă și refractară, mai ales în condițiile actuale. E foarte important să fie înțelese o serie de principii ale democrației, aceleași care ne-au determinat să luăm atitudine, printr-un protest, împotriva abuzurilor administrației liberale de a nu valida, pentru a treia oară, mandatul colegei noastre Csilla Aur la nivel de municipiu. Sigur că toate se leagă și suntem deciși să continuăm protestul nostru îndreptățit de a nu vota punctele de pe ordinea de zi ale ședințelor până ce nu va fi restabilită legalitatea și un reprezentant de drept al voinței politice a arădenilor nu va fi repus în drepturile naturale. Astfel am procedat astăzi și nu ne vom da în lături nici în viitor să facem doar politica cetățenilor. Aradul a intrat de prea multă vreme sub zodia abuzivă a unor indivizi precum Falcă, Bibarț, Cionca sau Bîlcea, care nesocotesc atât criteriile și uzanțele democratice și mai ales vocea și opțiunile locuitorilor Aradului. Nu suntem dispuși să le facem jocurile, după ce au batjocorit orașul și județul mai bine de un deceniu și jumătate.”, afirmă consilierul județean PSD Gheorghe Sabău.

 

Categorie: Politice
Etichete: CJA, Florina Ionescu, SJU Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Până la urmă e cum am stabilit: Primăria Arad a avut și are contract încheiat cu o firmă de pază privată, iar Călin BIBARȚ A MINȚIT public când a justificat necesitatea încheierii lui cu pandemia [DOCUMENTE]
Articolul următor
S-a produs, OFICIAL, INEVITABILUL: „Sergiu Bîlcea îl propune pe Călin Bibarț pentru funcția de candidat PNL la Primăria Arad!”

3 comentarii. Leave new

 • avatar of agrișumijlociu
  Agrișumijlociu
  24 iulie 2020 18:06

  Ghițule,ești Mare,ai ajuns la cârnați,ți-ai umplut [CĂMARA] ani de zile…..CIOCU MIC….D-le Prezident de Coopertivă

  Răspunde
 • pecicanul, politicianul ploii, candidatul perpetuu perdant la primărie?

  Răspunde
 • avatar of a.rădeanu
  A.Rădeanu
  7 martie 2021 8:59

  N-are treabă Florina cu managementul de spital public. Ea a fost pusă acolo să sifoneze banii…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie