Ministerul Apărării Naționale anunță peste 2.500 de posturi disponibile în armată

armata
Distribuie:

Ministerul Apărării Naționale (MApN) a lansat un anunț cu privire la deschiderea a peste 2.500 de posturi pentru soldați și gradați profesioniști, oferind astfel oportunitatea celor interesați să își înceapă cariera militară.


Perioada de înscriere pentru concurs este cuprinsă între 7 mai și 3 iunie, iar probele de selecție sunt programate să aibă loc între 13 mai și 7 iunie.

Potrivit comunicatului emis de MApN, candidații declarați „admiși” la selecție și repartizați pe post vor trebui să se prezinte la structurile responsabile cu formarea profesională inițială în data de 5 august. Cei care deja au îndeplinit stagiul militar sunt așteptați să se prezinte în data de 2 septembrie.


Indiferent de categoria de personal sau de programul de formare pentru care optează, toți candidații trebuie să îndeplinească anumite condiții și criterii de recrutare. Acestea vor fi comunicate în detaliu în cadrul procesului de înscriere și selecție.

Această inițiativă oferă oportunități valoroase pentru cei care își doresc o carieră în armată și caută să se alăture Ministerului Apărării Naționale în misiunea sa de apărare a țării și de asigurare a securității naționale.

Mai multe informații găsiți pe site-ul oficial https://www.recrutaremapn.ro/.


 

Categorie: Știri
Etichete: armata, MApN
Distribuie:
Articolul anterior
Testele beta de dublare sincronizată au început la Hollywood
Articolul următor
Filarmonica Banatul își deschide porțile în Noaptea Albă a Muzeelor 

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

monitorul cultural

„Monitorul Cultural”, premiat de APLER

Asociația Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER) a decernat colectivului redacțional al revistei arădene „Monitorul Cultural” Premiul pentru Jurnalism Cultural. Distincția a fost acordată în cadrul celei de-a XXV-a…