Măsuri pentru prevenirea consumului de droguri în școli

consum de droguri scoli ian 2018
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – INSTITUŢIA PREFECTULUI – JUDEŢUL ARAD]

Prefectul Județului Arad Florentina Horgea a participat, ieri, 23 ianuarie 2018, la o ședință privind prevenirea consumului de droguri în școli, organizată la sediul Inspectoratului Școlar Județean Arad.

În cadrul întâlnirii a fost stabilit un plan de acțiune cuprinzând o serie de demersuri ce vor fi luate în acest sens în unitățile de învățământ din județul nostru, începând cu luna februarie 2018. Totodată, au fost discutate inclusiv măsurile de prevenire care se vor lua în afara școlilor, urmând a fi implicați, alături de profesori și elevi, și părinții acestora din urmă.

Alături de Claudius Mladin, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Arad, comisarul șef Ștefan Troiac, adjunct al inspectorului-șef al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, maiorul Dorin Boșneag, prim adjunct al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, la ședință au mai participat consilieri educativi din cadrul liceelor din municipiul Arad, respectiv reprezentanți ai Consiliului Județean al elevilor. Din partea Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Arad a participat coordonatorul Centrului, Florin Dacian Bîșcă.

Categorie: Știri
Etichete: consum de droguri in scoli, IPJ Arad, ISJ Arad, masuri, prefect Florentina Horgea, Prefectura Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Un proiect de aproape DOUĂ MILIOANE de Euro este în derulare la Camera de Comerț și Industrie din Arad. Se adresează ANTREPRENORILOR cu profil non-agricol din ZONA URBANĂ
Articolul următor
Richard Filaret s-a retras. Mulţumim „Rici” pentru tot ce-ai făcut pentru UTA! Succes în continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie