Mentorul „creatorilor de roboți”, profesoara Ileana Selejan de la Colegiul Național „Moise Nicoară” a primit diploma „Arădeni cu care ne mândrim”

8bf7d98d e6fb 4919 a40a b67e3c76a49d
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Mentorul creatorilor de roboți a primit diploma „Arădeni cu care ne mândrim”

Doamna Ileana Selejan, profesoară cu o carieră îndelungată la Colegiul Național „Moise Nicoară” din Arad, a primit diploma „Arădeni cu care ne mândrim” din partea vicepreședintelui CJA, Sergiu Bîlcea.

„Mi-a atras atenția în ultimii ani activitatea doamnei Selejan, unul dintre dascălii care inspiră, care motivează, care formează, depășind cu mult actul didactic propriu-zis. Participarea cu grupe de elevi la concursurile naționale de robotică ne aduce parcă într-o altă dimensiune a școlii: vedem aici orientare spre viitor și tehnologie, deprinderea muncii în echipă, spiritul competitiv și multă, multă pasiune.

De 8 Martie, am ales un simbol al doamnelor și domnișoarelor care își dedică viața educației copiilor noștri, care se străduiesc să iasă din tiparele clasice și să îi facă pe elevi să iubească știința. Felicitări și la mulți ani tuturor”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Categorie: Știri
Etichete: Arădeni cu care ne mândrim, Colegiul Național Moise Nicoară, diploma, ileana selejan
Distribuie:
Articolul anterior
Doamne și domnișoare ,,sancționate’’ de jandarmii arădeni cu lalele
Articolul următor
Cum și-au petrecut 8 MARTIE niște țigani: s-au bătut între ei din nimic, i-au luat mascații și i-au băgat în dube din nimic, iar până la Poliție s-au împăcat. Tot din NIMIC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie