Mihai Fifor: Credite „de trei ori subvenția” pentru agricultori!

agrointeligenta
Distribuie:

Este o măsură foarte utilă în actualul context, cerută de fermieri și îndeplinită rapid, în prima săptămână de activitate a ministrului Agriculturii Petre Daea. Fără birocrație, simplu și eficient!

„În temeiul adeverinței de la APIA, care atestă ce subvenție are de primit, orice agricultor poate merge la CEC sau la orice altă bancă acceptă să participe și poate solicita/primi un credit de trei ori valoarea subvenției respective.

Acest credit este garantat 80 % de statul român.

Nu există plafon maxim, efectiv valoarea creditelor depinde de numărul cererilor și nivelul subvențiilor  la care au dreptul fermierii.

Dobânda este de numai 2% plus ROBOR. 

Acest tip de credit este nu doar ușor de accesat, ci și de rambursat, dat fiind certitudinea încasării subvențiilor APIA (din fonduri europene) în două tranșe, în toamna și primăvara fiecărui an.”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

Biroul de Presă al PSD Arad

Foto (pur ilustrativ): https://agrointel.ro/

Categorie: Politice
Etichete: Credite „de trei ori subvenția” pentru agricultori, deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Noua conducere a IPJ Arad a prezentat analiza activității în primul semestru al anului 2022 în cadrul unei întâlniri (in)formale cu presa locală
Articolul următor
Evazionistul ROMAN MIHAIL CODRIN și fostul primar de Zărand, delapidatorul ION FLORIN MOȚ – eliberați din penitenciar după ce au executat mai puțin de un sfert din pedepse! Care e explicația?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie