Mihai Fifor: PSD a reușit să determine Guvernul să asigure testarea elevilor la școală

dreamstime m 182778095
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Mihai Fifor: PSD a reușit să determine Guvernul să asigure testarea elevilor la școală

 

„PSD a reușit, vineri, să obțină o victorie importantă în privința organizării testării periodice pentru COVID-19 a elevilor, care va permite menținerea școlilor deschise și asigurarea accesului egal la educație pentru toți copiii din România.

După mai multe de luni de apeluri repetate din partea PSD, miniștrii Educației și Sănătății au acceptat, în sfârșit, să țină prima conferință de presă comună în care au anunțat, printre altele, că vor agrea o procedură de testare a elevilor și profesorilor în unitățile de învățământ.

PSD consideră că această măsură este benefică atât pentru asigurarea accesului nediscriminatoriu la educație, cât și pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID19.

Este însă regretabil că decizia testării elevilor a întârziat nepermis de mult. S-a irosit o perioadă importantă ce ar fi permis unităților de învățământ să se organizeze mult mai bine din punct de vedere sanitar, pentru începerea noului an școlar în condiții de siguranță.”- afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

foto mihai fifor 26 octombrie 2020

Biroul de Presă al PSD Arad

 

Categorie: Politice
Etichete: covid 19, deputatul Mihai Fifor, deschidere scoli, elevi, președintele PSD Arad, profesori, testare covid, testare in scoli
Distribuie:
Articolul anterior
ATENȚIE, ȘOFERI! Noi restricții de circulație pe Bulevardul Revoluției, sâmbătă și duminică
Articolul următor
În ședința festivă a Consiliului Local Municipal au fost acordate 22 de titluri și distincții: trei Titluri de „Cetăţean de Onoare al Municipiului Arad”, opt Titluri „Pro Urbe”, opt Titluri de Excelenţă şi trei Diplome de Onoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie