Mihai Fifor: PSD, prin vicepremierul Sorin Grindeanu, face posibilă, după 30 de ani, prima autostradă care traversează Carpații!

lot3 autostrada
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]

Astăzi a fost semnat cel mai mare contract din ultimii 30 de ani, pentru o autostradă din România, în valoare de 5,32 de miliarde de lei. Contractul prevede proiectarea și execuția lotului trei al autostrăzii Sibiu-Pitești, care va traversa efectiv Carpații, între localitățile Cornetu și Tigveni.

„Din acest moment putem spune că întreaga autostradă este contractată, iar un important sector al coridorului 4 Pan European, în lungime totală de 122 de km, are un termen de finalizare predictibil.

Toate contractele pentru Autostrada Sibiu-Pitești, cu o valoare totală de 13,56 miliarde de lei, fără TVA, sunt finanțate din Fonduri Europene Nerambursabile (POIM și POT).

Sorin Grindeanu a reușit să deblocheze lucrările pentru construcția acestui sector al Autostrăzii Sibiu – Pitești, după 3 ani în care licitația pentru desemnarea constructorului a stat blocată. Pentru deblocarea acesteia, a fost nevoie ca ministrul PSD să facă demersuri susținute pentru modificarea Legii Achizițiilor Publice.”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Politice
Etichete: autostrada Sibiu-Pitești, deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad, vicepremierul Sorin Grindeanu
Distribuie:
Articolul anterior
Se reiau lucrările la Stadionul UTA: „Refacerea și reabilitarea gazonului, reconfigurarea sistemului de canalizare, instalarea sonorizării, asigurarea ventilaţiei în zona de vitralii la Tribuna A și montare panou control și caruri TV”
Articolul următor
Avansări în grad, la termen, pentru 67 de salvatori ai ISU Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie