Mihai Fifor: PSD solicită tuturor parlamentarilor, indiferent de partidul de proveniență, să voteze înființarea Comisiei Parlamentare de anchetă asupra datelor pandemiei!

foto fifor 15 octombrie 2020
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

 

„Românii trebuie să afle adevărul! Numai prin adevăr pot fi eliminate suspiciunile si îndoielile și poate fi risipită neîncrederea socială acumulată ca urmare a prostiilor, minciunilor ori manipulărilor guvernanților.

Respingerea în plen a Comisiei parlamentare de anchetă asupra datelor pandemiei de către parlamentarii Coaliției PNL-USRPLUS-UDMR ar reprezenta o recunoaștere oficială a faptului că românii au fost mințiți, că în continuare li se ascunde adevărul.

Totodată, acest lucru ar adânci catastrofal lipsa de încredere în instituțiile statului, cu efecte devastatoare inclusiv în privința vaccinării și combaterii pandemiei.

Orice vot negativ sau abținere reprezintă un vot pentru mușamalizarea adevărului, o sfidare cinică și o formă de dispreț împinsă la extrem față de oameni.

USR-PLUS, care clamează transparența și al cărui ministru al Sănătății a devoalat date controversate, precum că numărul morților de COVID ar fi mai mare decât cel raportat oficial, ar trebui să fie primul interesat să afle adevărul; dacă n-o face, dacă nu votează înființarea comisiei, va dovedi fățărnicia sa ordinară.

PSD a cerut insistent înființarea acestei comisii parlamentare de anchetă și în pofida tuturor tergiversărilor și a blocajelor majorității parlamentare a reușit să treacă inițiativa prin Birourile Permanente Reunite ale Parlamentului până în plen.”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

Biroul de Presă al PSD Arad

***

[ACTUALIZARE](ora 22.00): Comisia parlamentară de anchetă a deceselor COVID-19 nu a fost înființată

„În această seară, PNL și USR-PLUS au blocat înființarea comisiei parlamentare de anchetă a deceselor COVID-19, arătând țării că promisiunea transparenței totale a fost o minciună cinică. Vor să ascundă în continuare adevărul milioanelor de români pentru a-i ține în continuare captivi pe baza unor date secrete!

Votul lor este însă și dovada supremă că le este groază de reacția oamenilor. Mai ales că, potrivit presei, raportul Ministerului Sănătății privind decesele COVID-19 este gata, dar noului ministru îi este teamă să îl facă public! Și asta, deoarece pe lângă cei 2.300 de morți în plus, apar alte 3.000 de decese neraportate! 3.000 de morţi cu diagnostic secundar COVID-19, despre care nu s-a știut până acum!

5.300 de decese în plus față de statisticile oficiale! Aceasta este realitatea îngrozitoare pe care actuala guvernare vrea să o ascundă românilor! Din acest motiv, înființarea comisiei de anchetă propusă de PSD era soluția justă și necesară!  În România, însă, în guvernarea apostolilor transparenței, ascunderea adevărului a devenit politică de stat!” – a postat deputatul Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

 

Categorie: Politice
Etichete: comisie parlamentara de ancheta, COVID19, datele pandemiei, deputatul Mihai Fifor, PNL, președintele PSD Arad, PSD, SARS-CoV2, UDMR, USRPLUS
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] MARTORII LUI ISFAN SE DEZIC DE ISFAN! Ne-a sunat „Smochinul Roditor” să ne ceară „drept la replică” la un PAMFLET… făcându-ne viața și mai colorată!
Articolul următor
Până și USR PLUS s-a prins de minciunile lui Falcă și ne cere părerea: Cu sau fără pod nou peste Mureș?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie