„Monitorul Cultural”, premiat de APLER

monitorul cultural
Distribuie:

Asociația Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER) a decernat colectivului redacțional al revistei arădene „Monitorul Cultural” Premiul pentru Jurnalism Cultural. Distincția a fost acordată în cadrul celei de-a XXV-a ediții a Galei Premiilor APLER. Premiul pentru Jurnalism Cultural reprezintă, astfel, o confirmare a faptului că „Monitorul Cultural” a devenit un catalizator pentru consolidarea și promovarea patrimoniului cultural local.


monitorul cultural premiu apler


„Monitorul Cultural” a reușit să se impună prin profesionalism, dedicare și pasiune pentru jurnalismul cultural, contribuind semnificativ la promovarea și susținerea artei și culturii în regiunea Aradului. De-a lungul timpului, revista a devenit un reper în peisajul cultural local, reflectând diversitatea și bogăția creației artistice, literare și a evenimentelor culturale din zonă.

Redacția condusă de Ioan Matiuț a adus o contribuție deosebită la informarea și educarea publicului în domeniul cultural, oferind analize critice, interviuri relevante și reportaje de calitate. Prin explorarea unor teme variate și promovarea valorilor artistice locale, „Monitorul Cultural” a devenit un veritabil promotor al culturii și un partener de încredere pentru comunitatea culturală din Arad.

„Este un moment în care am putem să celebrăm excelența și contribuția remarcabilă a mediului cultural din Arad. Premiul pentru Jurnalism Cultural acordat revistei „Monitorul Cultural” reprezintă o recunoaștere binemeritată a eforturilor depuse de întreaga echipă pentru a aduce în prim-plan evenimentele culturale de importanță locală și regională. Consiliul Județean Arad salută angajamentul revistei și își exprimă aprecierea pentru contribuția semnificativă adusă în dezvoltarea și promovarea culturii în Arad.

Felicitări echipei „Monitorul Cultural” și redactorului-șef Ioan Matiuț pentru această distincție deosebită! Suntem convinși că revista va continua să ofere o perspectivă valoroasă și inspirațională asupra lumii culturale din Arad și să rămână un pilon important în promovarea artei și culturii locale”, a declarat Ionel Bulbuc, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.


Foto:
monitorul cultural premiat de apler 2

Biroul de presă al CJA


 

Categorie: Știri
Etichete: APLER, Arad, jurnalism, monitorul cultural
Distribuie:
Articolul anterior
Bancul zilei: Bîlcea susține ferm familia creștină
Articolul următor
Mihai Fifor: „GATA CU HOȚIA, GATA CU ȘMECHERIA!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

ceitrei moise nicoara pr

Rock la „Moise” în pauza mare

Azi, la Colegiul Național „Moise Nicoară”, pauza mare a fost o surpriză plăcută. Pe holul festiv al liceului, trupa CEITREI a cântat un rock de cea mai bună calitate și…
72b2f818 0aae 46f7 8bb6 c9be6b036ea6

Arădenii de la LUPUS DACUS cântă la ATENEUL ROMÂN

  Ivită din „debandada minunată a rockului”, trecând prin conservatoarele obligatorii ale clasicismului cu aplicare pe muzica medievală, formația de muzică veche (actualmente, conform autoprezentării) LUPUS DACUS a ajuns la…
incendiu

Incendiu izbucnit la o casă din Sânmartin

O situație de urgență a mobilizat pompierii militari ai Detașamentului Arad în localitatea Sânmartin, unde un incendiu a izbucnit la o casă. Echipajele de intervenție au acționat rapid pentru a…