Un arădean l-a salvat de la sărăcie pe Irinel Columbeanu

columbeanu e1702377136942
Distribuie:

Irinel Columbeanu este cunoscut pentru femeile frumoase pe care le avea în jurul său, dar și pentru afacerile prospere pe care le deținea în urmă cu câțiva ani, însă acum acesta a ajuns să stea la mila românilor și să trăiască din donații, sau aparent, din reclame prin care își plânge de milă.

O nouă modalitate de a scoate câte un șfanț de pe urma românilor este acum o reclamă în care acesta se dă drept-antiexemplu și își recunoaște greșelile făcute din punctul de vedere al gestionării banilor.

Reclama este, culmea, realizată de Călin Coman, un videograf din Arad care cu un telefon la o firmă de investiții „l-a rezolvat” pe Irinel cu o reclamă.

„Îl susținem pe domnul Irinel Columbeanu (cu o sumă considerabilă) ca să poată plăti cazarea la centrul de seniori, el având probleme în acest sens. Toate ziarele de scandal profită de drama lui gratuit, noi îi oferim șansa de a monetiza drama lui și de a se reconfigura… dacă activitatea acesta (ca și influencer) va continua”a spus arădeanul.


Firma la care face reclamă este este o companie cu peste 25 de ani de experiență în trading.

„Dacă investeam 100 de lei în acțiuni la bursă, la fiecare întâlnire cu o fată frumoasă și la fiecare șampanie scumpă băută prin cluluri, nu ajungeam să schimb un palat cu o garsonieră închiriată și acum instituționalizat. Vă întrebați de ce sunt într-o reclamă. Influencerii pot fi și antiexemple. De obicei, un influencer are un mesaj faceți ca mine. Cumpărați crema asta, mașina asta, vacanța asta. La mine sfatul este nu cheltuiți ca mine, ci investiți în acțiuni. România este încă jos la capitolul investiții, iar acțiunile BVB sunt mină de aur. Dacă știi să investești din timp, consecvent și alături de un broker bun”, este mesajul din reclama cu Irinel Columbeanu.


Dacă tot se consideră anti-exemplu… uitați un imn pentru el, puțin cam prea frumos pentru această cauză, dar să fim cu obraz:

  • Citește și

Donează și tu un euro dacă-ți pasă de soarta unui fraier în locul căruia ai putea fi tu!


 

Categorie: Știri
Etichete: călin coman, crypto, investiții, Irinel Columbeanu, reclamă
Distribuie:
Articolul anterior
„Wonka”, cel mai așteptat film al sezonului, în cinema-uri începând cu acest weekend
Articolul următor
Bancul zilei: Bîlcea susține ferm familia creștină

1 comentariu. Leave new

  • La copiii necăjiți care nu au ce manca se gândește cineva ? Va este mila,de un om care și a tocat averea cu tot felul de femei s-o acum își plânge de mila.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie