Noiembrie începe la EXPO cu AR-MEDICA – cel mai important eveniment medical din vestul României

ar medica1
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Noiembrie ne aduce AR-MEDICA, cel mai important eveniment medical din vestulRomâniei!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează în perioada 1-3 noiembrie 2018, la Expo Arad,o ediţie aniversară a uneia din cele mai mari expoziții de profil medical din Vestul României, Ar-Medica.

Evenimentul AR-MEDICA, ajuns anul acesta la a 25-a ediţie, cuprinde un program științitic complex care va atrage un număr mare de participanți față de ediția de anul trecut. Conferințele, simpozioanele, congresele și workshop-urile creditate EMC, EFC şi EPC, reunesc an de an mii de participanți din diferite domenii ale industriei medicale: medici specialiști, medici stomatologi, medici de familie, medici veterinari, farmaciști, asistenți medicali, tehnicieni dentari. Partenerii evenimentului sunt: Colegiului Medicilor Arad, Colegiul Farmaciștilor Arad, Colegiul Medicilor Dentişti Arad, Colegiul Medicilor Veterinari Arad, Ordinul Tehnicienilor Dentari Arad.

Ar-Medica este o platforma în care latura comercială se îmbină cu cea științifică prin intermediul manifestărilor conexe organizate în timpul expoziției: simpozioane, congrese, conferințe şiworkshop-uri, creditate EMC EFCşi EPC, astfel:

  • Colegiul Medicilor Dentişti Arad – 24 EMC
  • Colegiul Medicilor Veterinari din România – 80 EPC
  • Ordinul Tehnicienilor Dentari din România – 20 EPC
  • Colegiul farmaciştilor din judeţul Arad – 34 EFC

Târgul Ar-Medica este o sursă esențială de informare pentru reprezentanții sistemului de sănătate din mediul public și din cel privat, venind în întâmpinarea cadrelor specializate cu o ofertăvariată de tehnologie și aparatură destinată îmbunătățirii actului medical”,a declarat arh. Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

Ediţia din acest an reunește peste 100 dintre cei mai cunoscuți expozanți din țară și din străinătate, care își vor prezenta produsele în cele trei mari secțiuni: târg internațional de medicină, salon de medicină veterinară și salon beauty.

Poza Ar Medica

Facebook: https://ro-ro.facebook.com/armedica.arad

Program vizitare:

Joi, 10-18

Vineri, 10-18

Sâmbătă, 10-16

Biroul de presă al CCIA Aad

Categorie: Știri
Etichete: AR-MEDICA, camera de comert arad, expo, Târgul Ar-Medica
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Mai bine așa decât nicicum: CJA va da 100.000 de lei Primăriei Tauț ca să curețe MIZERIILE de pe marginea drumurilor… după ce le-a văzut cum arată în poze
Articolul următor
Arădeanul Marius Copil a urcat pe Locul 60 ATP, după ASCENSIUNEA de la Basel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Urmăriți-ne pe