[NOU ÎN ARAD] NTC – dacă vrei o firmă serioasă care să îți trateze profesionist mașina și să aibă grijă de ea pe viață

049cc3b8 3480 4855 bf7b 4b7496e783b0
Distribuie:

 

La ieșirea din Pecica (Strada 1, nr. 304 este adresa poștală) înspre Peregu Mare, pe un areal de 120.000 de metri pătrați, se întinde investiția NTC – Nistor Trans Company – din ce în ce mai impunătoare ca arhitectură ce deja domină peisajul. E la doi pași de Șoseaua Europeană E 68 și la câteva ture de roată de Autostrada A1 – ceea ce îi conferă maximum de accesibilitate, operativitate și siguranță. O parcare imensă, aflată sub camere din toate unghiurile, înconjoară sediul cu ateliere, birouri și depozite în care muncesc 250 de oameni (iar firma are, încă, nevoie de personal).

Relativ nouă pe piață (a fost înregistrată la ORC acum 7 ani), pe lângă activitățile de transport și depozitare care i-au făcut, deja, o imagine pozitivă între clienți, NTC a investit recent într-o linie ultramodernă de I.T.P. (Inspecție Tehnică Periodică) – un Service Auto cu 7 linii, Vulcanizare, Spălătorie și Depozit logistică.

O autoprezentare de pe site-ul companiei descrie coordonatele principale

„Ne-am început activitatea în anul 2010 cu un singur mijloc de transport și, în scurt timp, prin muncă și perseverență, am devenit un leader pe piata transporturilor din România. De atunci, ne specializăm continuu în organizarea transporturilor rutiere de mărfuri, naționale și internaționale. Întreaga gamă a serviciilor pe care le oferim are la bază o echipă înalt calificată, calitate înaltă a serviciilor și prețuri competitive. NTC operează 365 zile din an și 24 de ore pe zi, asigurând timpi de răspuns imediat la solicitările clienților. Fiecare client primește sprijin și consultanță din partea unui coordonator de transport dedicat, care identifică, în cel mai scurt timp, cea mai eficienta solutie pentru nevoile clientului său. Siguranta punctualitatii livrărilor și a monitorizării expediției este mărită prin dotarea camioanelor cu șoferi în echipaje și utilizarea sistemului de monitorizare prin satelit GPS.”

În continuare, toate informațiile despre serviciile oferite de NTC:

Pe partea de ITP

Acte necesare la I.T.P.

  1. C.I.V. – Carte Identitate autovehicul
  2. Certificat de Înmatriculare (Talon) sau dovada înlocuitoare a acestuia
  3. CI sau buletinul persoanei care reprezintă autovehiculul
  4. Asigurare RCA

Certificat Agreare la autovehicul școală sau taxi

Se acceptă copie după CIV la autovehicul în leasing.

CATEGORIE VEHICUL TARIF ITP TARIFE REVENIRI POLUARE ALTELE
SIGURANTA POLUARE
AUTOTURISM 85 40 25 15
MICROBUS, AUTORULOTA, UTILITARE, MIXTE,SPECIALIZATE,SPECIALE

CU MASA TOTALA MAXIMA AUTORIZATA DE PANA LA 3.5T

110 40 25 15
AUTOVEHICUL CU MASAMAXIMA AUTORIZATA PESTE 3.5T 130 40 25 15
TRACTOR RUTIER,  AUTOCAR,  AUTOBUZ 150 40 25 15
REMORCA SI RULOTA FARA SISTEM DE FRANARE 60 30 0 15
REMORCA SI RULOTA CU SISTEM DE FRANARE AVAND MASA MAXIMA AUTORIZATA PANA LA 3,5 T 85 40 0 15
REMORCA SI RULOTA CU SISTEM DE FRANARE AVAND MASA MAXIMA AUTORIZATA PESTE 3,5 T 170 40 0 15

 

Pe partea de SERVICE

SERVICE-ul Auto are  7 LINII adaptate oricărui tip de autovehicul, cu echipamente și ustensile moderne operate de mecanici profesioniști cu vechime. Piesele de schimb OEM sunt de calitate superioară, iar timpii  de staționări la reparații sunt reduși.

Mecanicii calificați execută orice tip de reparații: Reparații motor, Reparații sistem frânare, Reparații direcție, Reparații suspensie, Reparații transmisie, Reparații sistem evacuare, Reparații electronice, Reglare unghi de fugă, Diagnoză computerizată auto, Revizii complete, Constatări în vederea reparației.

Pe partea de TRANSPORT

Oferim urmatoarele soluții de transport : Transport international rutier pentru marfuri generale, Marfuri Speciale sau Periculoase (ADR), Transport auto rutier in regim de camion complet – FTL (full truck load), Transport rutier auto de marfa la grupaj – LTL (less than truck load), cu capacitati pana la 24 de tone” – citim pe site.

Pe partea de DEPOZITARE

Enumerăm: Depozitare la standard European; Centru de consolidare; Marfă depozitată pe termen lung; Operațiuni de logistică; Cross-docking; Depozitare pe termene scurte sau medii; Optimizare operațiuni; Operațiuni In/Out.

De ce să deveniți partenerul NTC?

„Pentru că principale noastre griji sunt nevoile clientului nostru. Personalizăm relațiile cu clienții NTC, găsind soluții imediate la nevoile lor, atât din punct de vedere al siguranței, transportului, livrării la timp, recepției mărfii la destinație, cât și al prețului. Serviciile noastre de ITP pentru autoturisme și camioane sunt la cele mai înalte standarde și garantează clientului un feedback ireproșabil” – ne asigură conducerea societății.

Orar:

Luni – Vineri: 8 – 20

Sâmbătă: 8 – 14

Categorie: Publicitate
Etichete: auto, ITP, ITP Arad, itp in arad, nistor trans company, NTC, Pecica, transport
Distribuie:
Articolul anterior
Peste 60 de copii, din Curtici, s-au bucurat de o seară minunată creând decorațiuni de Crăciun
Articolul următor
Zece semne că ești prost

1 comentariu. Leave new

  • Buna. Am o masina care ii expira itp in februarie. Dar masina e in italia si ca ramane acolo. Se poate face fără masina?aduc toate actele… poze ce e nevoie

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie