Noul director executiv al DSP Arad este dr. Geanina Potolia

geanina potolia
Distribuie:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Prin Ordinul nr. 1006 al Ministerului Sănătății, începând cu data de 8 aprilie 2022, dr. Geanina Potolia este delegată în funcția publică de conducere de director executiv al Direcției de Sănătate Publică Arad.

Conform ordinului menționat, dr. Geanina Potolia, funcționar public de execuție, inspector clasa I, grad profesional superior, i se deleagă atribuțiile specifice funcției publice de conducere vacantă de director executiv în cadrul Direcției. 

Dr. Geanina Potolia:

„Am preluat funcția de director executiv al Direcției de Sănătate Publică a județului Arad, începând cu data de 8 aprilie, la doar o zi după un moment important, Ziua Mondială a Sănătății. Pentru mine, este vorba despre o adevărată coincidență a datelor cu valoare de simbol.

Traversăm cu toții o perioadă dificilă, inclusiv din punctul de vedere al sănătății publice. Provocărilor pandemiei, care încă  mai produce efecte, li se adaugă posibilele consecințe care pot deriva în urma conflictului armat din țara vecină, Ucraina.

La nivelul sistemului sanitar românesc, în această perioadă are loc o campanie națională de informare privind administrarea comprimatelor de iodură de potasiu.

Nouă ne revine misiunea de a organiza o popularizare eficientă în județul Arad, conform cerințelor stabilite la nivel central, pentru a conștientiza populația și pentru a informa în mod oficial asupra condițiilor și termenilor distribuirii acestor comprimate pentru grupul țintă de populație vizat. Dar avem multe alte sarcini importante de îndeplinit.

Colectivul Direcției de Sănătate Publică Arad este competent și determinat să activeze în sprijinul populației, pentru că avem în față multe provocări care necesită abordări profesioniste și eficiente.

În activitatea mea de director executiv al DSP Arad, mă voi raporta la necesitățile instituției

dar și la nevoia de a asigura cetățenii județului Arad că la nivelul celor care gestionează problemele de sănătate publică, competența, grija față de cetățean și respectul pentru fiecare dintre cei care sunt beneficiarii bunei funcționări a sistemului sanitar sunt preocupări de prioritate zero” – este angajamentul semnat de noul director executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad.

geanina potolia dsp

DSP ARAD

Categorie: Administrație
Etichete: director executiv DSP Arad, dr. Geanina Potolia
Distribuie:
Articolul anterior
Încă mai avem poeți care au FOIȘORUL LOR!…
Articolul următor
Șoferii arădeni conduc ori beți, ori fără a deține permis. Contravențiile nici nu se mai pun…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie