Au fost anunțate o parte din numele care vor urca pe scena Bulci Fest în 2024

bulci fest
Distribuie:

Cu doar câteva luni înainte de a da startul Bulci Fest, unul dintre cele mai așteptate festivale pentru fani, organizatorii se pregătesc intens pentru a oferi publicului o experiență de neuitat în zilele de 2 și 3 august. Ediția din acest an se desfășoară în peisajul fermecător de lângă Castelul Mocioni, iar atmosfera se anunță a fi încărcată de energie și momente de neuitat.


În acest moment, organizatorii sunt implicați în etapa delicate a creionării bugetului, a negocierilor cu artiștii și a pregătirilor logistice. Cu toate acestea, au ales să ofere publicității o parte din lineup-ul care va încânta publicul în 2024.

Printre numele confirmate se regăsesc artiști consacrați precum Mircea Baniciu & Band (Teo Boar și Vladi Cnejevici), Ducu Bertzi, Bodo (Proconsul) & Jul Baldovin, Adrian Ivanițchi, Marius Bațu, Dinu Olărașu, Mircea Bodolan, Didina Curea, Cristian Buică, Daniel Julean & Nicoleta Brola.

„Suntem încântați să vă putem oferi și în acest an un program de calitate, rezultat al eforturilor tuturor celor implicați și al iubirii publicului pentru acest festival unic în țară”, a declarat Orlando Toader, unul dintre organizatori.


Bulci Fest se remarcă nu doar prin spectacolele de excepție, ci și prin modelul de parteneriat public – privat care a fost consolidat în cei 16 ani de existență a festivalului. Primăria Bata, ziarul NewsAr.ro și florăria Laura Flowers sunt cei trei piloni ai acestui parteneriat, beneficiind de sprijinul multiplelor societăți comerciale arădene și al Centrului Cultural Județean Arad.

Festivalul devine astfel un exemplu de colaborare reușită între instituțiile publice, mediul de presă și sectorul privat, toate unite pentru a oferi comunității un eveniment menit să aducă bucurie și să promoveze cultura și arta într-un cadru autentic și plin de farmec. Cu fiecare ediție, Bulci Fest rămâne fidel misiunii sale de a crea amintiri de neuitat și de a consolida legături durabile între artiști, organizatori și public.


Citește și:
Bulci Fest, unul dintre cele mai colorate și frumoase festivaluri, a trecut și de ediția a XV-a 

 

 

Categorie: Lifestyle
Etichete: Bulci 2024, bulci fest, Castelul Mocioni, castelul Mocioni de la Bulci, festivalul bulci, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
Slayer se reunește oficial și anunță primul concert de reîntoarcere
Articolul următor
Jandarmii au recuperat telefonul mobil furat al unui baiat în timpul meciului FCC BASCHET UAV – ACS SEPSI SFÂNTU GHEORGHE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie