Emilia Clarke primește onoarea regală pentru munca de caritate

emilia clarke. emilia clarke primește onoarea regală pentru munca de caritate.
Distribuie:

Prințul William a onorat-o pe actriță și pe mama ei. Prințul William a acordat personal însemnele MBE Emiliei și lui Jenny Clarke în cadrul ceremoniei.


„Mamei Dragonilor” i s-a alăturat propria mama, Jenny Clarke, la Castelul Windsor, unde au fost onorate și numite oficial Membre ale Ordinului Imperiului Britanic (MBE) pentru munca lor caritabilă pentru persoanele cu leziuni cerebrale.

Fiica și  mama ei au fondat organizația SameYou, în 2019, după ce Emilia a supraviețuit celor două anevrisme cerebrale care i-au pus viața în pericol în 2011 și în 2013, în mijlocul ascensiunii sale spre faimă ca vedetă a serialului HBO Game of Thrones.


Alarmată de cât de puține facilități de reabilitare a avut personalul pentru a ajuta pacienții să se recupereze în urma leziunilor cerebrale și recunoscătoare pentru a se afla în „minoritatea” supraviețuitorilor evenimentului medical fără „repercusiuni” (are plăci de titan pe părți ale craniului după o intervenție chirurgicală pentru a remedia leziunile), Emilia a înființat SameYou pentru a strânge fonduri și pentru a aduce informații populației generale despre leziunile și accidentul vascular cerebral.

„Jenny a suferit de asemenea o intervenție chirurgicală pentru o sângerare cerebrală”, a declarat Emilia presei la eveniment.

Este o onoare incredibilă, un privilegiu incredibil și cel mai important lucru pentru noi este că acest premiu îl acceptam in numele tuturor victimelor. A avea această experiență aproape de moarte și a trece prin întuneric și apoi să ieși de acolo, suntem atât de norocoși.” a declarat Emilia.

Emilia Clarke și-a dezvăluit pentru prima dată leziunile cerebrale într-un eseu personal publicat în The New Yorker în 2019, spunând că, după prima sângerare, nu putea să vorbească sau nici măcar să-și amintească numele.


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: casa regala, Emilia Clarke, Game Of Thrones
Distribuie:
Articolul anterior
Un bărbat din Cintei, urmărit internațional pentru infracțiuni în Italia, a fost depistat și reținut de polițiștii arădeni
Articolul următor
Alte 7 permise reținute, 12 certificate de înmatriculare retrase, un dosar penal și 219 sancțiuni contravenționale – în ultimele 24 de ore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie