O a doua contestație depusă de o firmă austriacă ne face să intrăm în 2023 cu incertitudini în ceea ce privește finalizarea în termen a procedurii de atribuire a contractului de colectare a deșeurilor în Zona 1

adisgd arad
Distribuie:

Am publicat în luna septembrie informația că procedura de atribuire a contractului de salubrizare în Zona 1 (inclusiv în municipiu) este suspendată întrucât RETIM a contestat la acel moment mai multe prevederi ale documentației, inclusiv prevederi ale Caietului de Sarcini (vezi detaliile în articolul asociat), exprimându-ne îngrijorarea că data de 23 aprilie 2023 când expiră contractul actual nu ne va găsi pregătiți și vom intra direct într-o nouă criză a gunoiului. Evident, ADISGD nu exprima îngrijorare, ca și cum și-ar fi făcut treaba impecabil.

În cazul contestației formulate de RETIM, Decizia CNSC a fost clară, autoritatea contractantă, adică ADISIGD a fost obligată să aducă o serie de modificări la documentația de atribuire.

În ciuda faptului că ADISIGD a operat unele modificări și a reluat procedura, termenul limită pentru operatorii ofertanți fiind stabilit 23.12.2022, problema nu este nici pe departe rezolvată.

De această dată, un alt operator a formulat contestație la CNSC, solicitând: 

contestatie

Contestația:

Contestatie Anonimizata by www.criticarad.ro on Scribd

Cine a depus Contestația

Este vorba de firma austriacă BRANTNER SERVICII ECOLOGICE, o societate care în Austria prestează serviciile de colectare la standarde, fără probleme. Această societate are „pui” în România, unde apar și problemele și scandalurile de corupție. „ Eu pentru 100.000 de euro nici nu mă dau jos din pat” – este o replică celebră a unui personaj din conducerea societății austrice din România.

 

Articol asociat:

Procedura pentru atribuirea contractului de salubrizare în Zona 1 (inclusiv în municipiu) este suspendată. RETIM a contestat mai multe prevederi ale documentației

Categorie: Știri
Etichete: ADISGD, BRANTNER SERVICII ECOLOGICE, contestatie CNSC, Zona 1 colectare deșeuri
Distribuie:
Articolul anterior
Mamă și fiică – rănite grav în urma unui accident petrecut pe podul de la Chișineu-Criș
Articolul următor
Mihai Fifor: Trei obiective majore realizate de PSD în 2022 în domeniul autostrăzilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie