O ambulanță transportând un copil la spital s-a răsturnat în plin centrul Aradului. Cauza pare a fi… un alt copil

ambulanta.
Distribuie:

O ambulanță SMURD aparținând comunei Vinga și care transporta un copil de 7 ani la Spitalul Județean Arad s-a răsturnat în jurul orei 5 după-masa în intersecţia Bulevardului Revoluţiei cu strada Crişan. Accidentul s-a produs din cauza faptului că  un microbuz, care circula pe culoarea verde a semaforului, nu a oferit prioritate de trecere ambulanţei, deşi aceasta avea semnalele acustice și luminoase pornite. Microbuzul circula pe direcţia Podgoria – Teatru, iar ambulanța venea dinspre strada Nicolae Grigorescu spre spital.

Impactului lateral cu microbuzul și răsturnarea ambulanței au produs multiple leziuni celor două asistente, şoferului, fetiţei şi mamei acesteia. Cu toţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de către SMURD Arad şi Ambulanţă. Una dintre asistente a suferit o fractură la braț.

Deși poliția și o parte din presă se pare că a stabilit, deja, unicul vinovat al accidentului (șoferul de microbuz), un martor ocular care ne-a contactat spune că pe marginea drumului „circula un copil cu bicicleta, pe care ambii șoferi l-au evitat in ultimul moment. Atunci s-au răsturnat. Șoferul de la microbuz nu a acordat nici el prioritate. Dar eu cred că dacă nu trebuiau să evite copilul, nu se răsturnau!”

Foto: Miruna Monica – Facebook 

Categorie: Știri
Etichete: ambulanta, crisan, rasturnata, revollutiei
Distribuie:
Articolul anterior
[CRONICĂ] Pe scena Teatrului arădean, o premieră pe țară – Bull, de Mike Burtlett
Articolul următor
„Revista 22” o face pe rectorul UAV, Ramona Lile „doctor în copiat”, publicând o anchetă despre „nonvaloarea, impostura și frauda” din mediul academic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie