[ACTUALIZARE] Un munte de cadouri au dăruit micuții de la Generală „Nicolae Bălcescu” copiilor de la OAZA

gen 5
Distribuie:

 

 

[ACTUALIZARE] Micuții din clasa pregătitoare B au reușit să adune… un munte de cadouri pentru frățiorii lor mai oropsiți de la Centrul de zi, iar astăzi, 21 aprilie, le-au dus pe Stada Tiberius, nr. 14, unde activează organizația care se ocupă de educarea copiilor străzii cu destine dezavantajate.

…………………………

Tiltul inițial (20 aprilie 2016 @ 7:25): Micii voluntari , suflete mari la Școala Generală „Nicolae Bălcescu” „Școala altfel” nu este numai o pauză de programă școlară. Este oportunitatea de a cunoaște copiii altfel – exact cum sunt ei: sinceri, zglobii, curioși, inimoși… dificili. Este o șansă la apropiere mai mult prietenească decât didactică. Dincolo de lecțiile teoretice, educația copiilor presupune educație socială și  responsabilizare civică. Orice activitate care poate contribui la dezvoltarea calităților umane este binevenită. Să dăruiești se învață, bunătatea se educă. Și, totuși, există copii pentru care „școala altfel” nu înseamnă nimic. Șansa lor la educație s-a pierdut în încrâncenarea luptei pentru supraviețuire. Din nefericire, nicio societate, oricât de dezvoltată ar fi, nu poate acorda șanse egale indivizilor săi – dar, din fericire, oamenii cultivă gesturile nobile.
Un astfel de gest nobil este cel al micuților din clasa pregătitoare B a doamnei învățătoare Marc Nicoleta de la Școala Generală Nicolae Bălcescu, Arad. Joi, 21.04.2016,  organizează o acțiune de voluntariat la Centrul de Zi pentru copiii străzii. La Centrul de zi  sunt cazați 14 copii care, pentru câteva ore, vor simți că și ei contează. Micuții clasei pregătitoare vor dărui din suflet cadouri pentru cei 14 copii de la Centrul de zi al Asociației „Oaza” din Cartierul „Aurel Vlaicu”.

 

 

 

Categorie: Știri
Etichete: copii, copiii străzii, scoala altfel, voluntari
Distribuie:
Articolul anterior
„Revista 22” o face pe rectorul UAV, Ramona Lile „doctor în copiat”, publicând o anchetă despre „nonvaloarea, impostura și frauda” din mediul academic
Articolul următor
Cei doi Ilie Cheșa. Adică Cheșii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie