O mare companie europeană de resurse umane țintește Aradul, cu muncitori asiatici

seculici
Distribuie:
Gheorghe Seculici: „O mare companie europeană de resurse umane țintește Aradul, cu muncitori asiatici”

O importantă companie străină, specializată în furnizarea de muncitori pentru industria locală, se stabilește la Arad. Este vorba despre unul dintre cei mai mari jucători în domeniu, de pe piața Europei Centrale și de Est.
Compania va reloca la Arad biroul său din București și pregătește importante facilități de cazare, la Arad, pentru un număr de peste 500 de muncitori extracomunitari – a anunțat arhitectul Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad. 

„Această companie oferă soluții de resurse umane pentru investitorii din vestul României, dar nu numai pentru cei din vest, chiar dacă aici nevoia de angajați este foarte mare. E o companie din Europa Centrală, care vine la Arad tocmai datorită cererii de angajați de pe piața forței de muncă. Practic, această firmă poate asigura angajarea unui număr de peste 1000 de persoane, într-un timp extrem de scurt, pentru o afacere nouă, dar în același timp oferă și soluții pentru agenții economici care caută 20-30 de angajați. Firma preia de la investitor partea de gestionare a resursei umane furnizate, școlarizarea, cheltuielile de personal aferente angajaților respectivi. Este o soluție folosită în statele Europei de Vest, dar și în Asia, acolo unde există o dezvoltare economică majoră”, a declarat arhitectul Gheorghe Seculici. 

În acest moment, pe piața forței de muncă din județul Arad sunt și angajați din Nepal, Sri Lanka, Bangladesh, Pakistan, India, China, Vietnam.

 

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: Bangladesh, China, Gheorghe Seculici, India, muncitori straini, Nepal, Pakistan, președintele Camerei de Comerț, sri lanka, Vietnam
Distribuie:
Articolul anterior
Un alt cadavru a fost descoperit în Mureș, în zona localității Pecica
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Primul ministru Nicolae Ciucă s-a răzgândit. Vizita la Arad „se amână pentru o dată ulterioară”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie