O pisică a avut norocul să fie salvată de pompieri după ce a căzut în fântâna adâncă de 10 metri a unei case din Zădăreni de pe strada „Pompierilor”

pisica zadareni
Distribuie:

„În această dimineață, pompierii militari din cadrul Detașamentului Arad au intervenit cu o autospecială cu modul pentru descarcerare pentru a salva o pisică căzută într-o fântână, în localitatea Zădăreni, pe strada Pompierilor.” – informează ISU, prin purtătorul de cuvânt Alexandra Klein.


Pentru salvarea ei, pompierii au utilizat accesoriile din dotarea autospecialei și au coborât în fântâna adâncă de peste 10 metri, reușind să o aducă la suprafață în siguranță.

„Nu știm a câta viață și-a sărbătorit-o, însă presupunem că nu a ales întâmplător să se aventureze pe strada Pompierilor, întrucât știa că pentru noi, pompierii arădeni, fiecare viață contează!

Pisica a fost redată stăpânului, acesta fiind și cel care a apelat numărul unic pentru apeluri de urgență 112. 

Categorie: Știri
Etichete: ISU Arad, pisica salvata, zadareni
Distribuie:
Articolul anterior
În ultimele 72 de ore polițiștii au aplicat 296 de sancțiuni contravenționale în valoare de 117.500 de lei
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Adunarea Generală a judecătorilor din cadrul Tribunalului Arad a hotărât ÎNCETAREA PROTESTULUI. Activităţile de judecată se reiau în condiţii normale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

pana sentinta

[ACTUALIZARE 4] VIVAT JUSTIȚIA din „Vestul sălbatic”! Fostul polițist de la Rutieră, INCENDIATOR de mașini, TRAFICANT și TÂLHAR de țigări de contrabandă și CULTIVATOR de „iarbă” Cosmin PANĂ a primit o glumă de pedeapsă: 2 ani și 10 luni de închisoare! Sentința e DEFINITIVĂ!

    Felicitări avocatului, multe și celebre fapte penale înainte lui Pană și tovarășilor săi – respectiv și rușine Justiției pentru sentința de astăzi a Curții de Apel Timișoara în…