Octavian Potolia: „Împreună vom înfrumuseța comuna Șofronea și satul Sânpaul”

OCTAVIAN POTOLIA
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Sunt un om de afaceri care dorește să-și pună experiența și  puterea de muncă în folosul cetățenilor comunei Șofronea. Am 37 de ani, sunt căsătorit, am doi copii, sunt un familist convins și de câțiva ani locuiesc în această frumoasă comună. Am absolvit în anul 2005 Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad. Am fost președintele organizației de studenți din universitate pentru că mi-a plăcut să mă implic în activități studențești, să derulez proiecte la care au participat personalități de marcă din sfera educației din România pentru a da viață unei  minunate perioade din viața noastră. După terminarea facultății am ocupat diverse funcții la firme importante până când am decis să îmi fac propria afacere. La ora actuală am un service nișat pe roți auto prosper, care activează de la deschidere cu aceiași angajați. Clienții noștri pot dovedi faptul că lucrăm cu pasiune și profesionalism. Pot spune că din punct de vedere material am tot ce îmi doresc și am acumulat o experiență de viață care îmi permite să pot oferi din ceea ce știu și pot comunității, oamenilor din comuna Șofronea.

Din păcate, imaginea politicianului nu este astăzi prea onorantă în ochii alegătorilor. Am avut parte de prea mulți oameni politici care au fost interesați de propriile interese și au uitat că scopul lor este să îi reprezinte pe cetățeni. Pentru că un politician nu poate exista fără raportarea la electorat. Azi este timpul dialogului cu cetațeanul, al solidarității umane, nu mai avem timp de conflicte și lupte politice. Cetățeanul trebuie să primeze, interesul și problemele lui trebuie reprezentate în administrație. Pentru mine, acesta este un crez după care mi-am ghidat pașii și pe care îl voi respecta atâta timp cât voi face politică. Întotdeauna am crezut în oameni, am fost alături de cei cu care am simțit că am afinități. Doctrinele politice nu pot fi transpuse în viață făcând abstracție de cetățeni. Eu sunt un om de echipă și mi-am ales întotdeauna colaboratorii care corespund viziunii mele.

Viața mi-a oferit șansa de a locui  în această minunată comună. Șofronea este acum locul unde trăiesc și unde îmi doresc să-mi cresc copiii în condiții demne de începutul Mileniului trei. Nu este un secret faptul că Șofronea are nevoie de un suflu nou, pe măsura cerințelor  locuitorilor de aici. Șofronea și satul Sânpaul merită mai mult decât li s-a oferit în ultimii ani. Eu am idei, am proiecte și dețin soluții pentru a da o altă față comunei noastre. De aceea am simțit că nu mai pot sta deoparte și că trebuie să mă implic personal  pentru a transpune în viață aceste proiecte, pentru binele nostru, al tuturor celor care trăim aici.

Aici este mult de argumentat. În opinia mea, alegătorii  ar trebui să voteze în primul rând omul, nu partidul. De 30 de ani am tot ales partidul  și uite unde am ajuns: avem localități fără apă curentă, drumuri și canalizare și asta în secolul XXI. Suntem a treia țară ca și rezerve de gaze naturale și doar o mică parte din populație beneficiază de ele. Uitați-vă la vecinii noștri care nu au asemenea resurse naturale dar au 96 la sută din populație racordată la rețeaua de gaz. Și exemplele pot continua. Eu consider că omul poate face diferența, evident, cu susținere din partea unui partid cu acoperire parlamentară pentru că ideile și proiectele demarate la nivel local au nevoie de sprijin la nivel legislativ și executiv.

Pentru mine contează să dezvolt o atmosferă de încredere între administrație și cetățean. Pentru aceasta, vreau transparență totală în tot ceea ce înseamnă actul administrativ. Am proiecte, pe care le voi expune în campania electorală și le voi transpune în viață după ce voi ajunge în Primărie. Cetățenii vor fi informați cu fiecare dintre etapele derulării lor. Nu în ultimul rând, tot ce înseamnă achiziții publice va fi făcut transparent. Comunitatea va prospera atunci când toate achizițiile vor fi făcute la vedere pentru că populația nu mai are încredere în autorități. Cum putem face acest lucru? Foarte simplu: imediat după semnare, toate achizițiile vor fi puse pe site-ul Primăriei. Transparența aduce încredere și eficiență. Nu voi avea nimic de ascuns ca și primar cum nu am nici acum, ca și cetățean al comunei Șofronea și om de afaceri. Principiile după care mi-am condus viața, cinstea, corectitudinea, apropierea față de cei care au nevoie de ajutor, credința în Dumnezeu, le voi aplica în toată activitatea mea din Primărie. Octavian Potolia vine la Primărie pentru că are ceva de oferit cetățenilor, nu pentru avantaje sau faimă efemeră. Avem destule de făcut și de îndreptat iar cetățenii din Șofronea merită cu mult mai mult decât li s-a oferit până acum. Împreună, vom putea da o altă față comunei Șofronea și satului Sânpaul!

Cu respect, Octavian Potolia, candidat pentru primăria comunei Șofronea

https://www.facebook.com/sofroneacomunaeuropeana/videos/607340796878596/

 

Categorie: Politice
Etichete: alegeri 2020, Octavian Potolia, Sanpaul, Șofronea
Distribuie:
Articolul anterior
Ăștia bărbați: Unul vâna iepuri, altul tăia anvelope. Amândoi au dosare penale
Articolul următor
Abonamente și bilete la UTA pentru sezonul 2020-2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Urmăriți-ne pe