Oficialii arădeni ai Guvernului și Bisericii Ortodoxe – la HĂLMĂGEL, dând STARTUL caravanei medicale „Uniţi Sub Tricolor prin Sănătate.”

mapn 1
Distribuie:

 

[COMUNICATE DE PRESĂ]

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE – INSTITUŢIA PREFECTULUI – JUDEŢUL ARAD

În anul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” Timișoara a dat startul caravanei medicale – „Uniţi Sub Tricolor prin Sănătate.”

În data de 12 mai a.c., între orele 12.00-18.00, în satul Luncșoara de Sus, din judeţul Arad, la căminul cultural din localitate, specialiștii din cadrul unității spitalicești sunt prezenţi în mijlocul cetăţenilor cu următoarele specialităţi medicale: cardiologie, O.R.L., ortopedie, stomatologie, pneumologie, dermatologie, oftalmologie, gastroenterologie, medicină de familie, psihologie clinică. De asemenea, personalul medical din cadrul centrului de primire urgenţe va prezenta exerciţii demonstrative de acordare a primului ajutor. Primăria Hălmăgel, cu microbuzele avute la dispoziție, va asigura transportul cetățenilor din toate localitățile de pe raza comunei.

Buna organizare și reprezentare onorabilă a caravanei medicale este realizată în cooperare cu Mitropolia Banatului, Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Aradului, Primăria Comunei Hălmăgel și Primăria Timișoara.

Caravana Medicală a luat startul în prima duminică din Postul Mare al Paștelui.

Biroul de presă al Instituției Prefectului

***

Programul ministrului apărării naționale, sâmbătă, 12 mai

Sâmbătă, 12 mai, începând cu ora 12:00, la Căminul Cultural din localitatea Luncşoara de Sus, judeţul Arad, ministrul Mihai Fifor și echipele Spitalului Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu”, din Timişoara, vor participa la campania Uniți sub Tricolor prin Sănătate, desfăşurată anul acesta în contextul Anului Centenarului Marii Uniri. Medicii militari vor oferi consultaţii medicale gratuite şi vor prezenta exerciţii demonstrative de acordare a primului ajutor.

Partenerii evenimentului sunt Primăria Timișoara, Mitropolia Banatului şi Primăria Hălmăgel din județul Arad.

Biroul de presă al M.Ap.N.

Categorie: Știri
Etichete: halmagel, luncsoara, luncsoara de sus, Mihai Fifor, ministerul apararii nationale
Distribuie:
Articolul anterior
Ceremonia CEAIULUI – arta respectului față de CELĂLALT
Articolul următor
ALERTĂ! Încă un tânăr din Arad a căzut victimă periculosului DROG „ȘOBOLANUL”. Andi Szarvak, muncitor la Coficab, S-A SPÂNZURAT ca urmare a depresiei induse de oribilul stupefiant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie