Haine pentru copii săraci oferite de către elevii Colegiului Tehnic de Construcții și Protecția Mediului

Distribuie:

 

Un grup de profesori și elevi ai Colegiului Tehnic de Construcții și Protecția Mediului au organizat o acțiune umanitară în folosul unor copii din familii defavorizate economic din localitatea Secusigiu. Astfel au fost colectate un număr impresionat de haine, expediate ulterior beneficiarilor în speță mici sportivi de la clubul de box Gloria Secusigiu, pregătiți de către antrenorul Victor Mihali.

„În cadrul instituției noastre se derulează un proiect care implică boxul și datorită acestui fapt s-a aflat că micii sportivi și nu numai ei ar avea nevoie de sprijinul nostru. Mă bucură că încă o dată elevii au dat dovadă de receptivitate la nevoile semenilor noștri, implicându-se activ în această acțiune umanitară. Remarc cu satisfacție că asemenea inițiative se bucură de constanță în cadrul  Colegiului Tehnic de Construcții și Protecția Mediului”, ne-a declarat directoarea Gheorghița Țica.

Conform informațiilor primite de la Florin Avrămuț, antrenor al copiilor care practică boxul la Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului obiectele vestimentare vor ajunge la câteva zeci de copii. „De sprijinul nostru nu au beneficiat doar sportivii, ci și frați și surorile lor. S-a strâns o cantitate impresionantă de haine, un aport important în acest sens avându-l și maestrul Vasile Vancea care s-a implicat mult în această acțiune umanitară și căruia aș vrea să-i mulțumesc în numele copiilor la care au ajuns obiectele vestimentare. Cea mai mare satisfacție a mea a fost să le văd zâmbetul pe buze”, a spus Florin Avrămuț.

Categorie: Știri
Etichete: Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului, florin avramut, gabriel sala, gheorghita tica, secusigiu, vasile vancea, victor mihali
Distribuie:
Articolul anterior
[AVANCRONICĂ] UTA – Luceafărul. Arădenii sunt relaxați, dar orădenii au NEVOIE de cele trei puncte puse în joc
Articolul următor
Ceremonia CEAIULUI – arta respectului față de CELĂLALT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie