OPT MEMBRI PSD- dintre care doi consilieri județeni – au fost excluși din partid în urma deciziei unanime a Biroului  Politic Judeţean

adrian alda 12 martie 2020
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Adrian Alda : 8 membri PSD Arad au fost excluşi din partid, în urma deciziei unanime a Biroului  Politic Judeţean

În urma deciziei Biroului Politic Judeţean Arad, reunit în şedinţă, în cursul zilei de ieri, s-a dispus, printr-o hotărâre unanimă, excluderea din partid a 8 membri PSD Arad.

Este vorba despre Adrian Butunoi şi Petru Pădurean, consilieri judeţeni, cărora li se alătură Mihai Kunszabo, Gigel Iacob, Vasile Bociort, Adrian Manta, Andrei Neda şi Cosmin Oprean.

Adrian Alda

Secretar Executiv al PSD Arad

Biroul de Presă al PSD Arad

***

Adrian Butunoi a și venit imediat cu o declarație despre acest subiect, afirmând că, de fapt, a demisionat, nu a fost exclus.
„Se încheie un capitol din cariera mea politică. M-am înscris în Partidul Social Democrat în cursul anului 2012. Am decis să îmi prezint demisia, sătul să asist la politica pumnului în gură, aplicată de actuala conducere a filialei arădene. Am fost PSD-ist din tată în fiu, însă astăzi am decis ca drumurile noastre să se despartă. Idealurile mele şi percepţia mea politică sunt altele. Păcat de energia depusă, de timpul pe care l-am alocat. Am tot sperat că se va schimba ceva în PSD, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Le doresc succes foştilor mei colegi. De azi înainte nu mai doresc să fac parte din această formaţiune politică. Am vrut altceva pentru oamenii care şi-au pus speranţele în noi. Eu am intrat în politică pentru oameni, nu pentru interese personale. Nu am fost duplicitar, am mers clar şi corect pentru oameni. În final am o întrebare pentru preşedintele PSD Şeitin, organizaţie din care am făcut parte: cum se numesc acei oameni care aruncă cu noroi şi pietre în mine, deşi i-am susţinut în două campanii electorale, fără a avea vreo pretenţie?”, a afirmat Adrian Butunoi.


Categorie: Politice
Etichete: adrian butunoi, Adrian MANTA, Andrei NEDA, Cosmin Oprean., Gigel Iacob, Mihai Kunszabo, Petru Pădurean, Vasile Bociort
Distribuie:
Articolul anterior
Deputat Eusebiu Pistru: „Gunoaiele de la centrele de carantină sunt un pericol pentru toţi arădenii!”
Articolul următor
Al 49-lea caz de CORONAVIRUS confirmat în România este o femeie carantinată la Arad

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie