Ori le-a venit mintea la cap – ori nu-i „dezvoltatorul care trebuie”: Primarul Călin Bibarţ: „Spunem NU construcţiei unui complex rezidenţial pe terenul de la Tricoul Roşu”

tricoul rosu
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Încă de acum 2 ani de zile, Primăria Municipiului Arad şi-a anunţat  intenţia fermă de a cumpăra terenul fostei fabrici Tricoul Roşu. Planurile municipalităţii arădene erau şi se menţin şi la această oră, de a amenaja un parc pe această suprafaţă. Întrucât discuţiile purtate cu proprietarul terenului, o societate din Timişoara,  au rămas fără un răspuns ferm din partea acestuia din urmă, administraţia locală nu a mai făcut niciun pas în sensul achiziţionării terenului.  De curând proprietarul terenului  a informat printr-o adresă Primăria Municipiului Arad că doreşte să întocmească un Plan Urbanistic Zonal pentru construirea în zona respectivă a unui complex rezidenţial, în regim de înălţime S+P+10E. Răspunsul municipalităţii este ferm.

„NU! Nu se va construi niciun bloc acolo şi mai departe trecem la procedurile legale de expropriere a respectivului teren. Acesta va intra în domeniul public al municipiului Arad şi vom face un parc pentru Arad, pentru arădeni!”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

Din punct vedere juridic, exproprierea nu poate fi contestată atâta timp cât terenul de la Tricoul Roşu va căpăta utilitate publică,  Faptul că se urmăreşte amenajarea unui parc central pe această suprafaţă de teren, este argumentul care va da câştig de cauză Primăriei Municipiului Arad.

Categorie: Știri
Etichete: Primăria Municipiului Arad, Primarul Călin Bibarţ, stiri arad, tricoul rosu
Distribuie:
Articolul anterior
Aradul a trecut de la traNvaiul lui Falcă la traMvaiul lui Bibarț… dar banii revin tot la Bîlcea
Articolul următor
[ACTUALIZARE] MAIN EVENT-ul Cupei României, UTA – Dinamo, se joacă pe „Motorul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jandarmi covid

S-a ajuns la faza în care, dacă părăsești domiciliul în timpul IZOLĂRII fie și-n ultima zi, te dă mă-ta-n primire și se consideră EVADARE + Zădărnicirea combaterii bolilor!

  [BULETIN INFORMATIV]                                                                                               Un arădean, infectat cu virusul SARS Cov-2, nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Acum va răspunde în fața legii   Marți, 1 decembrie 2020, în…