Panfora Oil & Gas demarează construcția primei sonde de explorare din perimetrul EX-6 Curtici

panfora
Distribuie:

 

Panfora Oil & Gas va începe lucrările de construcție a primei sonde de explorare în
perimetrul EX-6 Curtici, pe 17 ianuarie. Sonda va fi amplasată în perimetrul localității Dorobanți, în zona agricolă, iar lucrările de construcție vor fi efectuate de către o companie locală și se angajează să protejeze agricultura locală și să colaboreze cu comunitatea pentru o explorare și exploatare sigură și durabilă a resurselor naturale convenționale din zonă.

[COMUNICAT]

Panfora Oil & Gas va începe construcția primei sonde de explorare în perimetrul EX-6 Curtici din județul Arad. Sonda va fi amplasată în perimetrul localității Dorobanți, iar
lucrările de construcție demarează pe data de 17 ianuarie.

Compania va începe lucrările la prima sondă de explorare 1E – Dorobanți în baza unei autorizații de construcție eliberată de autoritățile locale în data de 15 noiembrie 2021. Construcția va fi demarată de o firmă locală, cu sediul în Arad, ceea ce confirmă angajamentul Panfora Oil & Gas de a sprijini economia și afacerile locale. Lucrările la această sondă vor dura aproximativ șase luni.

Cu această ocazie, Panfora Oil & Gas reiterează respectul față de comunitatea locală, un obiectiv extrem de important în economia acestui proiect. Lucrările se vor desfășura într-un mod foarte rapid și profesionist, folosind tehnologie de ultimă generație. De-a lungul anilor, compania a răspuns tuturor preocupărilor fermierilor locali și este pregătită să cooperez într-un mod sustenabil cu părțile interesate.

Despre Panfora

Panfora Oil & Gas SRL este o companie înregistrată în România, care face parte din Grupul MOL și care este dedicată activităților de explorare și producție ale Grupului MOL din România. Compania a fost înființată la sfârșitul anului 2012 și are sediul în Cluj Napoca. Compania deține licență din partea Guvernului României și a Agenției Naționale
pentru Resurse Minerale (ANRM) pentru explorarea și exploatarea resurselor de hidrocarburi convenționale din perimetrul EX-6 Curtici, județul Arad. Programul de lucrări de explorare din EX-6 constă în măsurători geofizice de suprafață 3D și, într-o etapă ulterioară, forarea a maximum patru (4) sonde, căutarea de noi hidrocarburi convenționale, petrol și gaze naturale în formațiuni de roci convenționale.

FOTO: panfora.ro

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: Panfora Oil & Gas SRL, perimetrul EX-6 Curtici, sonde de explorare
Distribuie:
Articolul anterior
Marele Forțiuosu și rolul ciupercilor în arta creștină
Articolul următor
Accident feroviar ușor în Vinga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie