Parchezi în centrul Aradului? Mai ești și un cetățean cinstit și dorești să cumperi bilet de parcare? Rezultatul: ești tratat ca un gunoi!

parcometru arad
Distribuie:

Au trecut Sfintele Sărbători Pascale și parcă acum mi-este îngăduit să dau puțin „de pereți” cu administrația publică a municipiului Arad – respectiv cu conducerea RECONS. Rușine domnilor pentru lipsa respectului față de cetățenii cinstiți!

Bătaia de joc de care se lovesc zilnic cei care tranzitează Aradul și nu numai

Parchezi în centrul Aradului? Mai ești și un cetățean cinstit și dorești să cumperi bilet de parcare indiferent de costul lui? Rezultatul: ești tratat ca și un gunoi!

Aparatele de taxat parcarea din Arad NEFUNCȚIONALE la fiecare colț de stradă

Majoritatea aparatelor de taxat parcarea de pe Bd-ul Revoluției din municipiul Arad sunt NEFUNCȚIONALE! O rușine pentru orașul nostru, care a fost este și va fi mereu tranzitat de foarte mulți români și nu numai.

aparat parcare arad

Cetățenii tratați cu nesimțire

Ca să nu iei amendă, subtil și indirect parcă ești forțat să ai abonament la una dintre rețelele de telefonie mobilă. Doar așa poți plăti parcarea in municipiul Arad!

Deși am făcut nenumărate sesizări, de anul trecut chiar, pe vremea când m-am lovit pentru prima dată tot mai des de această problemă, când din trei aparate de parcare găseai doar unul funcțional, situația s-a înrăutățit.

,,…probabil nu au fost golite”

Când au fost sesizați de problemă, cei de la Recons s-au lamentat simplu și rapid: „…probabil aparatele nu au fost golite”. Dar mă-ntreb pentru ce sunt plătiți angajații lor? Doar să fie niște paparazzi de parcări? Să pozeze fiecare autoturism a cărui șofer n-a avut posibilitatea să-și plătească parcarea? Rușine!

Singura modalitate de plata este se pare, doar prin sms 

Chiar dacă șoferii ar putea în mod normal să plătească parcarea cu monede, bancnote sau prin sms, singura lor variantă le rămâne deocamdată cea prin sms – excepție făcând cei (foarte puțini) care au abonamente.

Mulțumim pentru lipsa de respect cu care ne tratați, domnilor de la Recons…
Vom reveni.

 

Categorie: Știri
Etichete: Aparatele de taxat parcarea, parcometre arad, recons
Distribuie:
Articolul anterior
Documentația PUZ pentru construire stație de betoane, mixturi asfaltice și prefabricate a SYLC Con Trans se află la transparență
Articolul următor
Ziua Forțelor Terestre – sărbătorită joi și sâmbătă la Arad de Batalionul 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie