[ACTUALIZARE] Ilie Dumitrescu este gata să semneze cu UTA – condițiile fiind cumpărarea de către Simion Apreutese a clubului de la Alexandru Meszar și implicarea totală a Primăriei și Consiliului Județean Arad

ilie dumitrescu uta
Distribuie:

 

„Ilie Dumitrescu (53 de ani) este pe punctul de a reveni în cadrul unui club din Liga 1, după aproape 12 în care a fost analist Digi Sport. Fostul internațional a dezvăluit că a fost invitat de Simion Apreutese, unul dintre cei doi oameni de afaceri pregătiți să preia clubul UTA Arad de la Alexandru Meszar, la meciul Sepsi – UTA 1-0, de săptămâna trecută (FOTO), și i-a fost propusă o funcție în club, în cazul în care tranzacția dintre investitori se va materializa.” – au publicat vineri, 22 aprilie, jurnaliștii de la DIGI SPORT, pe canalul de YouTube al postului.

„Am fost invitat de Simion Apreutese la meciul Sepsi – UTA. Există posibilitatea ca dânsul să fie implicat acolo, mi s-a propus o funcție. E un club de tradiție, important în fotbalul românesc. Prima dată e extrem de important ca domnul Simion să se implice în viața clubului. Dacă nu se va implica, nu am ce să… Sunt hotărât! Deocamdată, funcția nu s-a stabilit. Important e să fac parte din proiectul ăsta. Și Consiliul Județean, și Primăria trebuie să susțină echipa, pentru că e echipa orașului. Îmi place ideea și va fi un proiect destul de serios”, a declarat Ilie Dumitrescu, la emisiunea Fotbal Club.

………………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (18 aprilie, 2022) E OFICIAL! Grupul de inițiativă constituit în jurul lui Simion APREUTESE a înaintat o SCRISOARE DE INTENȚIE în vederea PRELUĂRII CLUBULUI UTA

COMUNICAT DE PRESĂ

Referitor la apariția în spațiul public a unor discuții referitoare la viitorul clubului UTA și la implicarea unei anumite structuri de acționariat în acest proiect, dorim să facem unele precizări:
  1. Am constituit un grup de inițiativă care a înaintat actualei conduceri a clubului o Scrisoare de intenție în vederea preluării clubului UTA. Momentan, discuțiile sunt avansate, dar nu există vreo înțelegere semnată între cele două părți, înțelegere care, sperăm, că va fi perfectată în viitorul apropiat, astfel încât implicarea pe care ne-o dorim să poată fi concretizată încă din această pauză competițională.
  2. În ceea ce privește numele vehiculate în media, dorim să precizăm că în noua structură implicare directă, la nivel de acționariat, vor avea Simion Apreutese, acționarul grupului International Alexander Holding și Cătălin Juncan, arădean stabilit în SUA, cu afaceri în domeniul transportului și logisticii. În ceea ce privește celelalte două nume vehiculate, Rudolf Vizental și Marius Grada, vor face parte din echipa care va crea, implementa și dezvolta noul proiect, fără a avea, cel puțin pentru moment, calitatea de acționari ai clubului.
  3. Astăzi, la aniversarea a 77 de ani de la înființarea clubului UTA, suntem mândri să fim suporterii acestei echipe unice și ne dorim ca alături de toată suflarea Utistă să ducem clubul la următorul nivel pentru generațiile viitoare. Le suntem recunoscători celor care, începând cu Baronul Neuman, timp de 77 de ani au pus câte o cărămidă la construcția acestei stări de spirit care este UTA, iar istoria ne responsabilizează.

SIMION APREUTESE
RUDOLF VIZENTAL
CATALIN JUNCAN
MARIUS GRADA

………………………………………………….

Articol asociat:

https://criticarad.ro/uta-implineste-astazi-77-de-ani-de-fidelitate-iar-aniversarea-pare-a-i-aduce-cadoul-pe-care-l-merita-trecerea-la-urmatorul-nivel/

Categorie: Știri
Etichete: CATALIN JUNCAN, Ilie Dumitrescu, Marius Grada, RUDOLF VIZENTAL, Simion Apreutese, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
ZIUA CRUCIFICĂRII
Articolul următor
Din Iadul deznădejdii în Lumina Învierii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

baqcalaureat 2024 large

Încep probele de la BACALAUREAT 2024

Luni, 17 iunie, Bacalaureatul 2024 începe cu probele de competenţe. În județul Arad, un sfert dintre elevii care au terminat clasa a XII-a nu s-au înscris la Bacalaureat. Potrivit declarațiilor…