Partidul Uniunea Creștin Democrată din România (UCDR), partid de centru stânga, și-a constituit filială la Arad

ucdr ar
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

La Arad a avut loc, la sfârșitul acestei săptămâni, constituirea filialei județene a Partidului Uniunea Creștin Democrată din România (UCDR), de centru stânga.

Președinte al organizației județene a UCDR a fost desemnat Daniel Filip, care este și vicepreședinte în Biroul Național al partidului, iar vicepreședinte Cornel Tomescu, membru în Consiliul Național.

Din conducerea UCDR Arad mai fac parte Eugen Julean, vicepreședinte, și Claudiu Grațian Pop, secretar executiv.

De remarcat, că printre simpatizanți și susținători se regăsesc antreprenorul italian Vitto Paparella sau rabinul oficiant Boris Mor.

„Suntem un partid de centru stânga și ne propunem să contribuim la reformarea întregii clase politice din România. Ne dorim să determinăm transformarea PSD și reformarea PNL, cele două partide mari din țara noastră. Cât privește USR PLUS, un alt partid important, nu mi-am format, încă, o părere legată de politica lor”, a declarat președintele Daniel Filip.

Acesta a adăugat: „Printre obiectivele noastre se numără utilizarea fondurilor europene pentru achiziționarea de tehnologie de ultimă generație în domeniul agricol, în special din Israel, dat fiind faptul că încet-încet clima noastră se apropie de cea de acolo, dar dorim să facem achiziții și din alte state cu agricultură performantă. De asemenea, protecția mediului se numără printre preocupările noastre cele mai importante. Agricultura performantă și protecția mediului trebuie să fie obiectivele României pe termen mediu și lung”.

Filiala județeană se află în plin proces de strângere de semnături pentru alegerile parlamentare, Daniel Filip fiind desemnat candidat la Parlament din partea UCDR Arad.

 

Categorie: Politice
Etichete: Claudiu Grațian Pop, Daniel Filip, Eugen Julean, Partidul Uniunea Creștin Democrată din România, secretar executiv, UCDR Arad, vicepresedinte
Distribuie:
Articolul anterior
EMERGING ARTIST AWARDS 2020 – Expoziție de artă contemporană, Galeria Calpe Timișoara [GALERIE FOTO]
Articolul următor
[ACTUALIZARE]  Candidații PSD Arad pentru alegerile parlamentare au fost desemnați în CEX

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie