(Pentru că suntem incapabili și n-am fost cuminți) ne-au trimis inspectori – și șef, și adjunct – de la Timișoara

stoicănescu - turnagiu
Distribuie:

Comisarul-șef de poliție Dan Stoicănescu, adjunct la IPJ Timiș, va fi noul șef al IPJ Arad, iar noul adjunct al IPJ Arad va fi comisarul-șef Turnagiu Florin. Cei doi sunt împuterniciți prin ordin de ministru pe funcții pentru o perioadă de trei luni, începând cu data de 1 iulie.

Dan Stoicănescu a mai fost împuternicit și la conducea IPJ Timiș, în perioada în care comisarul-șef Alin Petecel a fost mutat de la IPJ Timiș, la IPJ Dolj, iar apoi la conducerea IPJ Arad – ulterior Petecel revenind pe funcția de inspector șef la Timiș cu gradul de chestor de poliție.

Tot de la IPJ Timiș va veni și noul adjunct al Poliției Arad,

după ce comisarul șef Ioan Tamaș s-a pensionat cu data de 1 iulie și s-au dus „lupte pentru putere” în cele mai caraghioase moduri.

Noul adjunct al IPJ Arad va fi comisarul-șef Turnagiu Florin, care părăsește funcția de șef peste Serviciul Rutier din cadrul IPJ Timiș și care, de asemenea, e „specializat în împuterniciri” – în anul 2020, pentru o perioadă de timp, comisarul șef Turnagiu Florin fiind detașat la conducerea IPJ Caraș-Severin.

 

Categorie: Știri
Etichete: comisarul șef Turnagiu Florin, comisarul-șef Ioan Tamaș, Dan Stoicănescu, sefi IPJ Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Dr. Dana Olar și-a sistat contractul cu Spitalul Județean Arad, bucurându-se de pensie
Articolul următor
Statistică sumbră: În România nu există un Registru Național de Cancer, jumătate dintre cei nou diagnosticați nu supraviețuiesc. În 2020, erau înregistrate 100.000 de cazuri noi de pacienți cu cancer și peste 50.000 de morți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie