Percheziții la Cintei, Mișca și Zărand. Au fost descoperite țigări netimbrate, 30 de kilograme de articole pirotehnice, o sabie confecționată artizanal și instalații clandestine de racordare directă la rețeaua de electricitate

perchezitii3
Distribuie:

La data de 9 decembrie a.c., polițiștii orașului Chișineu-Criș cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Chișineu-Criș, au pus în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară, emise de magistrații Judecătoriei Chișineu-Criș, pe numele unor persoane, bănuite de săvârșirea de infracțiuni.


La domiciliul unui bărbat de 48 de ani, din Cintei, au fost descoperite instalații clandestine de racordare directă la rețeaua de electricitate.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile a 4 bărbați, din Zărand, Mișca și Cintei, au fost descoperite 190 de pachete de țigarete (3.800 de fire) nemarcate fiscal, 30 de kilograme de articole pirotehnice și o sabie confecționată artizanal, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.


Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz, într-un dosar penal, întocmit pentru furt, executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețeaua de electricitate, contrabandă și operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

 

Biroul de presă al IPJ Arad


 

Categorie: Știri
Etichete: cintei, furt, Mișca, percheziții, zarand
Distribuie:
Articolul anterior
Post-Educația: Proiecția filmului „Die blaue Stunde” & „Ambivalence-glued” cu prezența lui Vincent Adali și Leonard Pabisch | Screening of the film „Die blaue Stunde” & „Ambivalence-glued” with the presence of Vincent Adali and Leonard Pabisch
Articolul următor
ARD DOUĂ CASE în cartierul Grădiște, pe strada Tismana. Pompierii intervin cu patru autospeciale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

parchet 1

[NEWS ALERT] Control „de SUS” la toate PARCHETELE DIN ARAD. Vor fi verificate toate „cazurile punctuale, situaţiile în care sunt mediatizate aspecte negative ce pun în discuţie integritatea şi capacitatea procurorilor de a-şi îndeplini atribuţiile legale”

  Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a dispus verificări la toate parchetele din ţară pentru identificarea „riscurilor interne şi a vulnerabilităţilor”, de controlul la DNA, respectiv DIICOT urmând să…