Peste 70 de saci cu gunoi s-au adunat într-o zi de ecologizare numai din zona „Zori de Zi”

Padurea Ceala
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]

R.N.P. Romsilva – Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului R.A. și Cercetașii României – Centrul Local „Phoenix” Arad, cu sprijinul Primăriei Municipiului Arad, RETIM Ecologic Service și FCC Environment, au organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, o amplă acțiune de igienizare în aria naturală protejată.

În urma acesteia, au fost umpluți peste 70 de saci cu gunoi strâns din pădure și din zona situată pe malul Mureșului în apropiere de „Zori de Zi”, unde mulți dintre cei care merg la picnic își bat joc de natură. Acestora din urmă li se atrage atenția că sunt pasibili de amenzi foarte mari, rangerii administrației parcului urmând să-și intensifice acțiunile de patrulare în zonele sensibile, frecventate de turiști.

Fulviu Olimpiu Moga, directorul R.N.P. Romsilva – Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului R.A.

„Le mulțumim tuturor celor care ni s-au alăturat și cu ajutorul cărora am reușit să igienizăm o mică suprafață din parc. Totodată, le atragem atenția celor care fac mizerie că vom manifesta toleranță zero față de asemenea fapte, ori de câte ori va fi nevoie”.

De remarcat că asemenea acțiuni vor mai avea loc în aria naturală protejată, urmând a fi anunțate din timp, astfel încât la ele să poată participa oricine dorește.

Categorie: Știri
Etichete: Centrul Local „Phoenix” Arad, directorul R.N.P. Romsilva - Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului R.A., FCC Environment, Fulviu Olimpiu Moga, padurea ceala, RETIM Ecologic Service
Distribuie:
Articolul anterior
Normele de decontare a cheltuielilor cu cazarea refugiaților ucraineni au fost aprobate
Articolul următor
[ACTUALIZARE 3] În problema legată de obținerea tichetelor de vaccinare, DSP Arad dă asigurări că „va îndrepta această situație și va găsi soluții astfel încât asemenea evenimente să nu mai fie posibile, iar cetățenii să nu mai fie umiliți”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Urmăriți-ne pe