PMP Arad și-a ales noua conducere pentru următorii patru ani

pmp arad
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Noua conducere a Partidului Mișcarea Populară – Filiala Arad a fost aleasă sâmbătă, 18 septembrie 2021. Conferința Județeană a avut loc la Teatru lClasic „IoanSlavici”, în prezența a peste 250 de delegați din Municipiu și Județ. Conducerea națională a fost reprezentată de Secretarul General al partidului, dl Cornel – Cătălin Bulf.

În acest moment, la nivelul Județului Arad, Partidul Mișcarea Populară – PMP are 2 consilieri județeni, 2 consilieri locali municipali, 9 consilieri locali în orașe, 42 consilieri comunali și 2 viceprimari.

După prezentarea raportului de activitate de către actualul președinte în funcție, dl Florin Remețan, într-o atmosferă relaxată, prietenească și plină de optimism, delegații și-au ales următorii lideri:

 

Președinte: Florin Remețan

Secretar General: Camelia Eugenia Craivan

Secretar General Adjunct: NuțuValea

Trezorier: Monica MărioaraȚanț

 

Vicepreședinți:

Cristian Aurel Galea

Liliana Maurileana Barbură

Horia Stoica

Florica Barz

Mihai Ferencz Hegyyes

Dorin Ionică Dragoman

Simona Moca

 

Secretari executivi:

Mihai Ioan Sârbuț

Cristina Elena Rus

Gheorghe Mihai Cojocaru

Farcaș Octavian Vanc

Cristian Gavra

Leontin Ioan Cîrdan

Ioan Cordoș

Din punct de vedere național, având peste 2000 de consilieri locali, 70 de consilieri județeni și 49 de primari, PMP este încrezător că poate reveni în forță pe scena politică națională, fiind al treilea partid ca și număr de consilieri din țară. Mai mult ca niciodată, se resimte în România nevoia unui partid cu adevărat de dreapta, conservator, echilibrat, promotor al valorilor național-creștineși tradiționale.

Vă mulțumim celor care ne sunteți aproape: membrilor, simpatizanților, precum și tuturor concetățenilor – pentru că nu renunțați să credeți și să sperați într-o Românie mai bună.

Doamne-ajută, Doamne binecuvântează România!

Categorie: Politice
Etichete: alageri pmp arad, Cristian Aurel Galea, dl Cornel – Cătălin Bulf, Florin Remetan, Mihai Ioan Sârbuț, PMP Arad, Secretarul General al partidului
Distribuie:
Articolul anterior
Parteneriat între FCC Baschet UAV şi UTA
Articolul următor
Comunitatea Catolică Germană sărbătorește Hramul Bisericii prin tradiționalul KIRCHWEICH. Sunt restricții de circulație în Aradul Nou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie