Pompierii militari arădeni au gestionat 94 de intervenții în weekendul trecut

pompieri arad
Distribuie:

[BULETIN INFORMATIV]

În acest sfârșit de săptămână (30.09-02.10.2022) la nivelul județului Arad, pompierii militari au gestionat 94 de intervenții în situații de urgență. Majoritatea dintre acestea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 82 de solicitări.

Salvatorii au intervenit pentru stingerea a 3 incendii, precum și în alte 4 intervenții în sprijinul comunităților, cum ar fi deblocare persoane sau animale, distrugere muniție neexplodată.

Din totalul celor 3 incendii care au avut loc în ultimele trei zile, 2 intervenții au fost înregistrate la case/anexe gospodărești iar unul la un operator economic.

De asemenea, au fost executate două misiuni de asigurare a unor evenimente publice de amploare în vederea prevenirii apariției unor situații de urgență, iar pentru cunoașterea permanentă a raioanelor de intervenție și a obiectivelor au fost executate două misiuni de recunoaștere și un exercițiu.

În continuare, pompierii arădeni rămân la datorie, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor persoanelor aflate în dificultate.

Biroul de presă al ISU Arad

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: deblocare persoane sau animale, distrugere muniție neexplodată, incendii, intervenții în sprijinul comunităților, ISU Arad, pompierii militari arădeni
Distribuie:
Articolul anterior
Cele 27 de controale efectuate de DSP Arad săptămâna trecută s-au soldat cu 10 sancțiuni contravenționale, din care 5 avertismente și 5 amenzi în cuantum de 33.400 lei
Articolul următor
„Două programe naționale importante pentru tinerii și familiile la început de drum”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie