Poziția OFICIALĂ a conducerii Clubului UTA față de SCRISOAREA DE INTENȚIE a potențialilor investitori… DEFENSIV-ECHIVOCĂ

comunicat uta
Distribuie:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

În urma articolelor apărute în media cu privire la schimbarea asociaților AFC UTA Arad, conducerea clubului face următoarele precizări:

Scrisoarea de intenție referitoare la preluarea clubului este reală și datează de acum două luni și jumătate. Aducerea ei în actualitate nu are nicio relevanță pentru momentul pe care îl traversează echipa noastră în acest moment. Mesajul nostru este de stabilitate atât în ceea ce privește banca tehnică, cât și jucătorii aflați în cadrul echipei, pentru a da totul până la finalul acestui campionat.

De asemenea, în intersezon, conducerea clubului UTA Arad nu exclude o colaborare cu partenerii semnatari ai acestei scrisori de intenție.

Împreuna pentru prezent si viitor,

Doar UTA!

…………………………………………………….

Articol asociat

https://criticarad.ro/e-oficial-grupul-de-initiativa-constituit-in-jurul-lui-simion-apreutese-a-inaintat-o-scrisoare-de-intentie-in-vederea-preluarii-clubului-uta/

Categorie: Sport
Etichete: comunicat oficial, DOAR UTA, scrisoare de intentie, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
„Schema de ajutor de stat” îi zice acum. A mai aterizat un milion de euro pe Aeroportul Arad – via Consiliul Județean. Avioane… de hârtie!
Articolul următor
Pompierii au salvat o PISICĂ blocată în gura de aerisire a unui bloc. „Pentru că știu, vor și pot. Pentru că orice viață este importantă!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie