„Praznicul de pită nouă” de la Pecica va debuta cu lansarea unei cărți-eveniment: o ANTOLOGIE semnată de Camelia Chifor

condeie pecicane
Distribuie:

 

„Praznicul de pită nouă” din Pecica debutează, mâine, cu o lansare de carte mai rar-întâlnită: „Condeie pecicane” – o broderie literară semnată de Camelia Chifor, om al locului. OM! Poate nu știați, sau poate da, că Roman Ciorogariu a fost pecican și director al Preparandiei! Sau că Ștefan Damian e cel mai mare itanolog din forever… pecican și el. Multe aflăm, citind această carte, care e scrisă de un ziarist şi documentată de un istoric… Doi într-unul! „Această carte nu s-a dorit a fi o lucrare strict științifică și, cu atât mai mult, una exhaustivă. Sărbătorim împreună lansarea monografiei literare”Condeie pecicane”, maine, miercuri, 16 august, ora 18.00, la Sala festiva a Primariei Pecica! Începe Praznicul! Hai să începem anul acesta prăzmuirile cu poeții și scriitorii noștri, luminaţi luminatori”, ne declară autoarea. Aşadar, haideţi mâine, la şase seara, la primărie!

Categorie: Știri
Etichete: Camelia Chifor, condeie pecicane, lansarede carte, Pecica, Praznicul de pită nouă 2017, scriitori pecicani
Distribuie:
Articolul anterior
Ec. Carmen Lucuța a câștigat concursul pentru funcția de MANAGER al Spitalului Județean Arad
Articolul următor
Adrian Todor: „PSD se opune desființării Pieţei Catedralei. Nu ne putem bate joc de istoria Aradului, doar ca să umplem buzunarele lui Falcă”

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 04 15 at 10.36.39 1

Weekend cu acțiuni ale polițiștilor, în județul Arad

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii arădeni au desfășurat mai multe acțiuni preventive, pentru impunerea respectării legislației rutiere și descurajarea fenomenului infracțional. Au fost sancționate contravențional 115 persoane, 5 permise de…
contrabanda tigari

[ACTUALIZARE 4] Soluție DEFINITIVĂ pronunțată de Curtea de Apel Timișoara în cazul „celor 21 de contrabandiști de țigări” cu care DIICOT Arad „aburește justiția” de 4 ani încoace. ACHITĂRI, pedepse cu suspendare și bani dați înapoi inculpaților!

Sentințele, destul de „blânde”, chiar dacă nu sunt definitive, răspund la probabil cea mai importantă întrebare pentru „omul de rând”: MERITĂ SĂ TE BAGI ÎNTR-O COMBINAȚIE CU ȚIGĂRI? Citite în…