Prejudiciile din dosarele de corupție sau infracțiuni economice vor fi recuperate!

anaf
Distribuie:

 

Prejudiciile din dosarele de corupție sau infracțiuni economice vor fi recuperate! Obligațiile intră în sarcina noii Direcții  generale de executări silite în cazuri speciale.

Începând de ieri, 20 iulie, ANAF se va ocupa de recuperarea prejudiciilor stabilite de instanţe în dosarele de corupţie sau de infracţiuni economice. O Hotărâre de Guvern adoptată miercuri înfiinţează o structură specială în cadrul Fiscului care se va ocupa exclusiv de recuperările de prejudicii aduse statului.

Executivul a modificat Hotărârea de Guvern care reglementează organizarea şi funcţionarea ANAF. Printre altele, a decis înfiinţarea Direcţiei generale de executări silite pentru cazuri speciale. Aceasta are ca atribuţii ducerea la îndeplinire a măsurilor asigurătorii şi executarea silită în cazurile care fac obiectul unor hotărâri judecătoreşti sau în cele stabilite prin ordin al preşedintelui ANAF. Noua Direcţie va şi valorifica bunurile sechestrate şi/sau confiscate în dosare penale.

Actuala direcție de executare silită cazuri speciale va prelua structurile teritoriale pentru mărirea gradului de recuperare a prejudiciilor stabilite de către instanţele judecătoreşti, creşterea gradului de valorificare a bunurilor confiscate şi aplicarea eficientă a sancţiunilor internaţionale.

Categorie: Știri
Etichete: ANAF, coruptie, Direcția generală de executări silite pentru cazuri speciale, dosare penale
Distribuie:
Articolul anterior
Școala va începe în 12 septembrie. Vezi calendarul stabilit de minister pentru anul școlar 2016 -2017
Articolul următor
Arădenii pot plăti cu cardul, la ghișeu, obligațiile fiscale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 06 20 at 14.05.29 large

Incendiu la o casă din Tauț

În această dimineață, în jurul orei 10:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Tauț. Pentru misiune,…