Primăria Arad ÎȘI BATE JOC de locuitorii Cartierului GAI prin Poliția Locală!

gai 1
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Găienii se confruntă cu câteva probleme deosebit de serioase, iar cei responsabili se feresc să vină în fața cetățenilor cu răspunsuri sau soluții pertinente.

De nenumărate ori, Poliția Locală a fost alertată cu privire la circulația camioanelor de mare tonaj pe străzile Dunării, Faurilor, Fântânii sau Strada Nouă, unde își au sediul sau garajele diferite firme de transport. Din păcate, răspunsul oferit cetățenilor a fost de fiecare dată: Nu avem mașini disponibile!  Prin urmare, cetățenii au încercat să primească o soluție de la reprezentanții firmei de pe strada Dunării, împreună cu care au purtat o discutie decentă și benefică: firma și-a asumat părăsirea garajului auto până la data de 30.09.2018 și și-au cerut scuze pentru tot deranjul creat în toți acești ani, cât și-au desfășurat activitatea în aceea zonă.

Cetățenii cartierului au însă și alte probleme la care vor răspuns din partea administrației. De ce nu s-a finalizat construcția parcului? De ce au dispărut toate indicatoarele rutiere de limitare a accesului pentru mașinile cu tonaj ridicat de pe străzile mai sus menționate și nu se montează altele? De ce nu se montează un semafor la intersecția străzii Ștefan Tenețchi cu Strada Nouă, care de fapt este și intrarea în oraș? Și nu în ultimul rând, când se va repara carosabiluL străzii Ștefan Tenețchi? Cei care au casele lângă șoseaua de centură sunt de-a dreptul disperați pentru că au pagube uriașe la case din cauza trepidațiilor.

Cetățeni ai cartierului Gai

Categorie: Investigații
Etichete: cartierul gai, Cartierul Gai Arad, stiri arad, strada dunarii
Distribuie:
Articolul anterior
Top Fighters Club Arad: Trei locuri I și un loc II la Deva pentru că „LUPTĂ ÎN RING, NU PE STRADĂ!”
Articolul următor
Ce DEMISIE visezi?! Adrian Țolea și-a mai găsit un job: dă foc gunoiului făcut de arădeni pe facebook și de presă în ziare, certându-ne pentru cât suntem de mizerabili… plus că ADI SIGD n-are nici mașini, nici șoferi câți le trebuie!
Bagă un „16”

3 comentarii. Leave new

 • Probleme sunt mult mai multe. Unele chiar cu iz penal…

  Răspunde
 • Tot orasul e la fel…. O coruptie iesita din comun.
  4ani mi-a luat mie sa scap de camioanele asta de le strada… Si asta dupa o plangere penala (ca a fost clasata pana la urma…procurorul nu avea chef de munca)…

  Răspunde
 • Domnu’ critica tot ai foame de litere? Fr*mos titlu

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie