Primăria Municipiului Arad anunță începerea campaniei de colectare a brazilor naturali, rămași după sărbători [VEZI CUM SE PROCEDEAZĂ]

brazi 3
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Începe colectarea brazilor

 

Primăria Municipiului Arad anunță începerea campaniei de colectare a brazilor naturali, rămași după sărbători. În colaborare cu operatorul de salubritate RETIM S.A și societatea Gospodărirea Comunală, Primăria Arad, prin direcția de specialitate, demarează de miercuri, 6 ianuarie 2021, acțiunile de colectare a pomilor de Crăciun. În acest fel se evită depozitarea necontrolată a acestora pe domeniul public.

Arădenii sunt rugați să depoziteze brazii numai la platformele gospodărești aferente blocurilor de locuințe, de unde vor fi ridicați de către angajații societății din subordinea Consiliului Local. În cartierele de case, brazii vor fi colectați de către operatorul de salubritate în ziua în care este programată ridicarea pubelei maro.

Cu sprijinul personalului Direcției Edilitare, al RETIM-ului și al Gospodăririi Comunale vor fi identificate toate locațiile unde sunt depozitați brazii.

La rândul lor, cetățenii vor putea să indice locațiile unde sunt depozitați pomi de Crăciun la Telefonul Cetățeanului (0257.984) sau printr-un mesaj pe pagina de facebook a Primăriei Arad (https://www.facebook.com/primariamunicipiului.arad).

Operatorii de salubritate vor interveni în cel mai scurt timp posibil.

Foto – Google

Categorie: Știri
Etichete: brazi de craciun, colectare brazi naturali, primaria arad, RETIM
Distribuie:
Articolul anterior
Planurile-cadru pentru liceu au fost lansate în dezbatere publică de Ministerul Educației. Termenul limită pentru propuneri este 31 ianuarie [VEZI PROPUNERILE]
Articolul următor
Aradul va găzdui, în acest an, Cupa României la TENIS DE MASĂ

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie