Primăria se laudă că face renovări pe Arena „Francisc Neuman”: gazonul Bătrânei Doamne ajunge la arădeni

gazon
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]

Gazonul de la UTA a fost distribuit cu succes asociațiilor de proprietari şi celor care ne-au solicitat sprijinul, înscriindu-se la numărul de telefon pus la dispoziția cetățenilor în acest scop.

Gospodăria Comunală Arad a colectat 24 maşini de pământ cu gazon pe care le-a distribuit asociațiilor de proprietari şi celor care nu au putut asigura transportul. 44 de maşini cu gazon au fost relocate de către persoane fizice din municipiul Arad. 3 camioane au fost transportate la CSS Gloria, 2 camioane la Ştrandul Neptun, omaşină cu gazon a fost distribuită celor de la Suporter Club UTA. 35 de maşini cu gazon au fost ridicate de către diferite asociații de proprietari.

Reinterăm faptul că, cel târziu în luna ianuarie a anului viitor, vom finaliza lucrările de schimbare a gazonului. Detaliem exact şi etapizat în ce constă lucrările demarate la Stadionul „Francisc Neuman”: refacerea sistemului de drenaj, a sistemului de irigații respectiv cel de degivrare, așternerea substratului, îmbunătățirea substratului de înrădăcinare, instalarea gazonului hibrid #mixto, furnizarea și instalarea sistemului de lumini de fotosinteza și a sistemului de ventilație a gazonului.

Primăria Arad


 

Categorie: Administrație
Etichete: Arad, francisc neuman, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
Un autobuz care transporta turişti, ucraineni, francezi şi germani a căzut de pe un pod la la Mestre, lângă Veneţia
Articolul următor
Tânără de 17 ani din Piatra Neamț găsită moartă în cadă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie