Primăria vs. USR Arad – „problema cortului”: Tribunalul a decis că amenda aplicată de Poliția Locală este corectă

cort usr
Distribuie:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Tribunalul dă dreptate Primăriei Arad în privința cortului USR

Urmare a informațiilor apărute în presă și pe rețelele de socializare prin care reprezentanții USR Arad susțin că au fost amendați abuziv de către Poliția Locală pentru cortul amplasat în fața magazinului Ziridava în scopul strângerii de semnături în vederea revizuirii Constituției, dorim să precizăm faptul că, prin sentința civilă nr. 587/19.07.2018, Tribunalul Arad constată corectitudinea procesului verbal de sancționare a contravențiilor intocmit de Poliția Locală și încălcarea prevederilor legale de către USR, ceea ce demonstrează că Primăria Arad nu a facut altceva decât să respecte Legea.

Trebuie să aducem la cunoștința publică faptul că Primăria a emis un aviz de ocupare a domeniului public pentru amplasarea unei mese, a unui scaun și a unei umbrele, conform legii, doar că reprezentanții USR nu l-au respectat, considerându-se mai presus de Lege.

Primaria Arad nu s-a împotrivit niciodata acțiunilor civice care presupun o implicare activă a cetățenilor în viața comunității sau a țării, ci dimpotrivă a sprijinit aceste demersuri, dar cu respectarea legilor în vigoare, iar această sentință nu face decât să demonstreze acest lucru. Pe această cale le adresăm rugămintea reprezentanților USR Arad să respecte și ei legile țării.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

Categorie: Știri
Etichete: fara penali in functii publice, politia locala, primaria arad, Tribunalul Arad, usr arad
Distribuie:
Articolul anterior
ANUNȚ: Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad organizează GRATUIT cursuri autorizate de competențe antreprenoriale
Articolul următor
UTA nu și-a definitivat încă lotul. Amicalul de azi, de la Gyula, pare a „limpezi lucrurile”

1 comentariu. Leave new

  • Ghinionul lor dea fi romani daca erau tigani unguresti avea tot dreptul sa colecteze fier vechi si pene in centruul orasului. Romani imputiti si mizeri din toata tara paraziteaza orasul in diverse instituti ale statului

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie