Primăriile din Zona 5 de salubrizare a județului Arad au decis rezilierea contractului de servicii pe care l-au avut cu operatorul de colectare Consult SOC Centrum

reziliere contract zona5
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Reprezentanții primăriilor din Zona 5 de salubrizare a județului Arad au decis rezilierea contractului de servicii pe care l-au avut cu Consult SOC Centrum, operatorul de colectare şi transport al gunoiului.

Motivul acestei rezilieri îl reprezintă neîndeplinirea obligațiilor contractuale privind colectarea și transportarea deșeurilor.

Decizia a fost luată prin vot astăzi, 23 mai 2022, în cadrul ședinței Adunării Generale a Asociaților a „ADI Deșeuri”.

Această Hotărâre va fi comunicată Prefecturii, în vederea convocării Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, iar pasul următor va fi declararea, de către Instituția Prefectului, a stării de urgență pentru această zonă.

„Este o decizie necesară pentru ca primăriile să poată trece imediat la colectarea deșeurile prin mijloace proprii, astfel încât cetățenii să nu fie afectați de această situație. În acest timp, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară va parcurge ambele proceduri de soluționare a problemei.

O negociere, fără publicare a unui anunț de participare, pentru a avea o firmă care să asigure serviciile de salubrizare și, în paralel, pregătirea documentației necesare pentru procedura de licitație deschisă, pentru atribuirea acestor servicii de colectare și transport ale gunoiului”, a afirmat Răzvan Cadar, președintele ADI Deșeuri Arad.

Primăriile afectate de această decizie

Primăriile din Zona 5, afectate de această decizie, sunt Lipova, Bata, Bârzava, Birchiș, Conop,
Ghioroc, Păuliș, Petriș, Săvârșin, Șiștarovăț, Ususău, Vărădia de Mureș, Zăbrani.

Biroul de presă al CJ Arad

Categorie: Administrație
Etichete: ADI deseuri, barzava, bata, birchis, conop, Consult SOC Centrum, ghioroc, Lipova, operatorul de colectare şi transport al gunoiului, Paulis, petris, reziliere contract salubritate, Savarsin, Sistarovat, ususau, Vărădia de Mureş, Zabrani, Zona 5 de salubrizare a județului Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Monkeypox. Episodul doi din strategia de mutantizare a omului
Articolul următor
Gabriela Decuseară a rămas, cel puțin momentan, singură. Poliția Animalelor, D.S.V.S.A. și Asociatia „Paws United” au eliberat PUȘCĂRIA NEVINOVAȚILOR de la Gurba… care n-are niciun vinovat că există, deși e mereu acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie