Profesori almășeni în Cipru

profesori almas
Distribuie:
Timp de o săptămână, la prima mobilitate, în cadrul proiectului Erasmus+, un grup de profesori de la Școala gimnazială „Lazăr Tâmpa” din Almaș au participat la workshopuri de dezvoltare și educație ecologică.

Profesorii Mariana Stein, Ana Stanc și Adrian Stein au făcut cunoștiința cu modalități de integrare în procesul de învățare, într-un mod captivant și inovator a spiritului de sustenabilitate și protejare a mediului înconjurător.
Această mobilitate din cadrul proiectului Erasmus+Accreditațion, face parte din proiectul nr.2023-1-R001-KA-121-SCH-000121750a, cu finanțare europeană, și a avut loc la Paphos, Cipru, iar cursul „Environmental Education” a fost organizat de EUducate Association, Spania.

Categorie: Știri
Etichete: Adrian Stein, Ana Stanc, cipru, Mariana Stein, Mariana Știința, Paphos, Școala Gimnazială „Lazăr Tâmpa" din Almaș
Distribuie:
Articolul anterior
Cazul pacientei Ileana Sîrbu, moartă în condiții suspecte pe secția ATI Grădiște și declarată decedată-covid, revine în atenția publică | ÎNREGISTRARE AUDIO cu pacienta cu două zile înainte să moară: „Ia-mă, te rog! Vreau acasă… Nu mai pot!”
Articolul următor
Ciocoii noi sunt tot cei vechi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie