PSD Arad – strâns unit în jurul lui Dragnea [REZOLUȚIE]

7cb02014 a5fc 44dd abf6 146def332090
Distribuie:

 

[ACTUALIZARE]

PSD Arad  a adoptat o rezoluție de susținere a președintelui Dragnea și a desemnat membrii participanți la Congres

„Activul PSD Arad s-a reunit astăzi într-o conferință extraordinară, premergătoare Congresului de săptămâna viitoare, unde au fost desemnați prin vot 47 de membri, pentru a reprezenta filiala la lucrările Congresului. În aceeași măsură, ne afirmăm susținerea pentru președintele Liviu Dragnea prin adoptarea unei rezoluții unanime sub forma unui mandat de încredere”, afirmă secretarul executiv al PSD Arad, deputatul Florin Tripa

 Rezoluție a organizației județene PSD Arad

Am adoptat în urma consultărilor și dezbaterilor interne, într-o conferinţă extraordinară a filialei județene, o rezoluție unanimă de acordare a unui mandat de încredere şi susţinere a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, la Congresul Extraordinar al formaţiunii de săptămâna viitoare. Este important ca partidul să fie unit, Liviu Dragnea a demonstrat că are capacitatea de a ne mobiliza pentru a realiza măsurile din Programul de Guvernare, program cu care am câştigat încrederea românilor. Avem o responsabilitate în faţa lor, avem obligaţia de a ne respecta în totalitate promisiunile și de a duce mai departe procesul de reformă în toate sferele societății românești. Partidul social-democrat trebuie să rămână principala forță progresivă a României, calea ei spre civilizație, modernitate și respect european. Credem că președintele Liviu Dragnea este singurul capabil să mențină echilibrul, unitatea și dezvoltarea partidului pe coordonatele ei doctrinare.

Biroul de Presă al PSD Arad

…………………………………………………………

[COMUNICAT DE PRESĂ]

PSD Arad – alături de Liviu Dragnea

Astăzi, 4 martie, activul PSD Arad se întrunește într-o conferință extraordinară pentru a dezbate în perspectiva Congresului de săptămâna viitoare, două puncte importante aflate pe ordinea de zi: desemnarea membrilor care vor participa la Congreul Extraordinar, precum și o rezoluție de acordare a unui mandat de încredere şi susţinere a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.
Avem o responsabilitate în faţa românilor și un mandat obținut prin vot popular, avem obligaţia de a ne respecta în totalitate promisiunile și de a duce mai departe procesul de reformă în toate sferele societății românești. Partidul Social Democrat trebuie să rămână principala forță progresivă a României, calea ei spre civilizație, modernitate și respect european.
Credem că președintele Liviu Dragnea este singurul capabil să mențină echilibrul, unitatea și dezvoltarea partidului pe coordonatele sale doctrinare.

Conducerea PSD Arad
Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Știri
Etichete: liviu dragnea, monolit, oficial, politica arad, PSD Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Plecați cu totul. Toți. Aceasta e soluția!
Articolul următor
Un tânăr s-a răsturnat cu caiacul în Mureș, între Mândruloc și Sâmbăteni. A fost salvat de un echipaj ISU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie