„PSD nu mai așteaptă după nimeni! Vom depune astăzi un proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor!”

fifor parlament 1 1
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]
Mihai Fifor: PSD nu mai așteaptă după nimeni! Vom depune astăzi un proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor!

„În timp ce alte partide DOAR zic că vor să elimine pensiile speciale, dar nu fac nimic, PSD depune un proiect de lege care ABROGĂ pensiile speciale acordate parlamentarilor.

Inițiativa PSD îndreaptă „omisiunea” celor de la USR, care au redactat PNRR, dar cu intenție nu au inclus pensiile parlamentarilor în jalonul pensiilor speciale.

După toată campania populistă dusă de USR pe tema pensiilor speciale, faptul că au „omis” tocmai pensiile speciale ale parlamentarilor nu poate fi pus pe seama unei scăpări din neatenție.

Inițiativa PSD reia, practic, un alt proiect de lege propus anterior tot de PSD pentru eliminarea pensiilor speciale.

Se abrogă din Statutul deputaților și senatorilor (Legea 96/2000) prevederile art. 49 și 50 privind indemnizația pentru limită de vârstă.
Plata acestor indemnizații va înceta imediat după adoptarea legii.

Proiectul anterior depus de PSD a fost declarat neconstituțional, însă obiecțiile CCR nu au vizat conținutul legii, ci procedura accelerată prin care a fost adoptat, considerând că parlamentarii nu au avut timp suficient să aprofundeze textul legii pentru a-l putea dezbate în mod adecvat. De această dată, se va ține cont de obiecțiile CCR și se vor respecta la linie termenele privind procedurile parlamentare.”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

 

fifor parlament 2Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Politice
Etichete: deputatul Mihai Fifor, lege pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, președintele PSD Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Très Court International Film Festival la Biblioteca Județeană
Articolul următor
Un nou CUTREMUR, cu magnitudinea de 5.2, resimțit puternic de arădeni! Casele vechi au suferit avarii importante

1 comentariu. Leave new

  • Le-ați mai eliminat de vreo 2 ori.Și minciuna-î vorba.Apropo de ce nu se elimina la toți beneficiarii acestui ajutor social extravagant.La cei care își „judeca” propria cauza,sfidând toată justiția cunoscuta a umanității, de ce nu se elimina?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie