PUSL și-a stabilit deja candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad

dorotiu
Distribuie:

[COMUNICAT DE PRESĂ]


Florin Doroțiu, prim vicepreședinte al PUSL și candidat, la alegerile din 2024, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, face o sinteză a programului politic care îmbină idealurile umaniste cu cele ecologiste.
Pașii care trebuie urmați, în mod firesc și logic, pentru o dezvoltare unitară și care să tindă către prosperitate sunt prezentați de candidatul nostru.


Dezvoltarea unui județ este esențială din mai multe perspective și impactează direct calitatea vieții locuitorilor, potențialul economic și coeziunea socială. Iată punctele esențiale pe care le avem în vedere și pentru care dezvoltarea unui județ în conduită umanist-ecologistă este crucială:

 Calitatea vieții | Dezvoltarea infrastructurii, a serviciilor de sănătate, educație și a altor facilități publice contribuie la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor fără a afecta în mod negativ natura.

 Infrastructură| Dezvoltarea infrastructurii (drumuri, poduri, rețele de transport și comunicații) – facilitează mobilitatea și conectivitatea, stimulând comerțul, turismul și schimbul de idei.

Sustenabilitate și Mediu | Integrarea practicilor sustenabile și protecția mediului sunt aspecte esențiale ale dezvoltării durabile, asigurând calitatea vieții pentru generațiile viitoare.

 Oportunități de locuri de muncă|Investițiile în sectorul economic, sprijinirea antreprenoriatului și crearea unui climat favorabil afacerilor generează locuri de muncă, reduc șomajul și educă societatea.

– Atragerea investițiilor|Un mediu favorabil afacerilor și o infrastructură bine dezvoltată atrag investiții, stimulând dezvoltarea economică și creând oportunități de dezvoltare pe termen mediu și lung.

Educație și formare profesională|Dezvoltarea sistemului educațional și a oportunităților de formare profesională îi pregătește pe locuitori pentru provocările pieței muncii, contribuind la creșterea calificării acestora.

– Cultură și Turism |Conservarea și promovarea patrimoniului cultural atrage turiști,  care aduc beneficii economice și contribuie major la promovarea identității locale.

– Participare Civică| Dezvoltarea unui județ impune implicarea cetățenilor în procesul decizional. Participarea civică contribuie la formarea unei societăți mai angajate și responsabile, iar dialogul dintre cetățeni și aleșii lor trebuie să fie un fapt normal și cotidian.


În concluzie, dezvoltarea unui județ este un proces complex care afectează aproape toate sectoarele  vieții unei comunități. O dezvoltare echilibrată și prietenoasă cu mediul, care ține cont de aspectele  economice și socio-culturale, este esențială pentru a ne asigura un viitor prosper și sustenabil.


PARTIDUL UMANIST SOCIAL LIBERAL Arad – Biroul de presă


pusl arad


 

Categorie: Politice
Etichete: candidat presedinte CJA, Florin Doroțiu, PARTIDUL UMANIST SOCIAL LIBERAL Arad, PUSL
Distribuie:
Articolul anterior
Un tânăr de 21 de ani din Pâncota a produs un moment de panică amuzantă și a rămas fără permis pentru 3 luni după ce a tamponat o mașină de Poliție în zona UTA
Articolul următor
POLYCORPUS: despre om și plastic – spectacolul care trage un semnal de alarmă asupra poluării

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…