Rămânem groapa de gunoi a Europei: Garda de Mediu a blocat intrarea prin PTF Nădlac a unui alt transport de deșeuri din Ungaria

deseuri transport interzis
Distribuie:
Unui transport de deșeuri de fier/oțel având cantitatea de aproximativ 24 de tone, din Ungaria, i-a fost interzisă luni, 25 iulie, intrarea în România de către autoritățile române.
„La PTF Nădlac 2- Autostradă, în data de 25 iulie 2022, echipa de comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Arad împreună cu agenți ai Inspectoratului teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, Sector Poliție de Frontieră Nădlac, au interzis intrarea în țară a unui transport de deșeuri de fier/oțel având cantitatea de 23,97 tone.
Marfa provenea din Ungaria și avea destinatar o societate comercială din jud. Caraș-Severin.
Agentul economic din jud. Caraș-Severin nu era înregistrat în ROAFM și implicit nici transportul nu era notificat .
Deșeurile erau amestecate , iar pe lângă deșeurile de fier/oțel acesta mai conțineau și deșeuri din cauciuc, aluminiu și material textil.” – a anunțat, luni, Garda de Mediu Arad pe pagina sa de Facebook.
Numai că, dacă nu s-a reușit din prima intrarea în România cu deșeurile, s-a mai încercat o dată
„ Se spune: „Prostia nu are limite. Până și despre spațiu se spune că e mărginit de propria curbură, dar prostia se întinde dincolo de infinit” (Gene Woffe).
În mai puțin de 24 de ore de la momentul interzicerii intrării în România a transportului de deșeuri din Ungaria care avea ca destinație un agent economic din județul Caraș Severin, șoferul automarfarului de cu o zi mai devreme, a încercat vigilența comisarilor Gărzii de Mediu și a agenților Poliției de Frontieră în același punct de trecere a frontierei-Nădlac 2.
Nu i-a reușit…
Diferența transportului față ziua precedentă?
Au mai fost găsite în plus în automarfar de către comisarii Gărzii Naționale de Mediu și deșeuri din lemn, componente electronice, cauciucuri și deșeuri din materiale plastice…” – a anunțat Garda de Mediu Arad.
Categorie: Administrație
Etichete: comisarii Gărzii Naționale de Mediu, garda de mediu arad, PTF Nădlac 2- Autostradă, transport deșeuri
Distribuie:
Articolul anterior
Federația Națională a Părinților (EDUPART) a lansat un chestionar bazat pe aspectele cele mai importante din noile legi ale educației aflate în consultare publică
Articolul următor
COVID-19 – Etapa de vară, 2022. PREFECTURA: „Recomandări pentru prevenirea infecției cu SARS-CoV-2, în contextul creșterii cazurilor de COVID-19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie