Războiul din DSP Arad intră în faza de CONTRAATAC DUR: Iuliu Penzes nu că „nu a depus plângere” la Poliție – dar o face și PUBLICĂ! Acuzațiile vizează inclusiv „niște legături foarte strânse între Cătană și un cadru al IPJ Arad”

cătană vs. penzes
Distribuie:

Directorul financiar al DSP Arad, Penzes Iuliu, a decis să publice o Scrisoare deschisă, în atenția Comisarului șef de Poliție Ionuț Nica, Adjunct al șefului Poliţiei municipiului ARAD, prin care semnalează „niște legături foarte strânse între DSP (în speță domnul Cătană Constantin) cu un anumit cadru al IPJ Arad”, având suspiciunea că, în baza acestor legături, cazul agresiunii sale va fi mușamalizat.

Totodată, publicarea acestei Scrisori Deschise se dorește a fi un drept la replică pentru un articol publicat de aradon.ro în cursul zilei de joi, 24 noiembrie.

Scrisoare deschisă,
Către, Comisarul șef de Poliție Ionuț Nica

Subsemnatul Penzes Iuliu Gheorghe, angajatul Direcției de Sănătate Publică al județului Arad, în funcția de Director Executiv Adjunct Economic, doresc prin această cale să vă prezint evenimentele petrecute în ziua de luni cu privire la agresarea mea de către Constantin Cătană, șef Birou Runos la aceeași instituție mai sus amintită, incident la care doi dintre subalternii dumneavoastră (nu le cunosc numele), s-au deplasat la sediul DSP Arad ca urmare a autosesizării. Adică, din surse sigure și de stat, am aflat de disponibilitatea dvs.cu privire la întâmplările de genul petrecute într-o instituție de stat, astfel încât să se autosesizeze organele abilitate chiar în urma aparițiilor în ziare.

Am fost sunat în jurul orelor 12-12,50 de un angajat al poliției, dacă bine am înțeles, de la  investigații criminale.

Dl. s-a prezentat dar, sincer, nu i-am reținut numele. Am purtat o discuție relativ scurtă prin care mi s-a comunicat faptul că secția de mai sus amintită s-a autosesizat și dacă vreau pot depune și eu o plângere, dar „oricum se va porni o anchetă” (m-a asigurat dânsul). Un pic m-am liniștit dar, spre surprinderea mea, după un scurt timp am aflat că (ulterior, adică joi, 24 noiembrie), după cum mi-a comunicat doamna director Executiv al DSP Arad, doi subalterni ai dumneavoastră s-au deplasat la sediul DSP și direct au întrebat de biroul D-lui Cătană, fără a fi solicitată și prezența mea.

Aici doresc a specifica că deși eram la investigații în cadrul spitalului Județean, puteam să răspund la întrebările care se doresc a se pune în asemenea situații numai și numai pentru aflarea adevărului.

Eu am fost învățat că poliția este organul care apără interesele și integritatea cetățeanului Român.

Au trecut de la eveniment cinci zile și eu nu am fost întrebat nici măcar dacă mai trăiesc sau nu. D-le comandant, eu de cinci zile trăiesc într-o teroare iminentă, sunt tratat din toate colțurile instituției ca un om bolnav psihic pentru că așa a decis  Dl Cătană, cu aportul d-nei Director Executiv, de la care am cerut protejarea persoanei mele cu privire la un pericol iminent din partea d-lui Cătană și a locotenenților lui. Ajutor nu am primit nici măcar verbal de la conducerea DSP-ului, ba din contră simt că în loc de o colegă m-am ales cu încă un dușman.

Un drept la replică pentru aradon.ro

Pentru în cursul zilei de ieri, 24 noiembrie, am citit într-un ziar local (în speță aradon.ro) că se așteaptă ca eu să depun plângere la Poliția județului Arad, doresc a specifica faptul că eu așteptam să primesc actul doveditor al medicinei Legale, act care numai în ziua de Joi 24. noiembrie mi-a fost înmânat. Mai mult, din moment ce poliția a anunțat oficial faptul că s-a autosesizat cu privire la incident, deci s-a deschis un dosar de cercetare, faptul că plângerea mea nu a fost încă formulată și depusă este irelevant. Acest fapt nu poate fi interpretat în sensul că am renunțat la demersul meu. Nici pe departe. Deci, iată răspunsul meu pentru acel ziar, de ce nu am de pus plângerea până acum.

Între timp, am aflat de niște legături foarte strânse între DSP (în speță domnul Cătană Constantin) cu un anumit cadru al IPJ Arad, domnul Jurcă, aspecte despre care vreau să vă informez pe această cale, în mod public

Acest polițist Jurcă, are o cumnată numită Jurcă Angela, care a fost angajată la DSP Arad, chipurile la biroul Runos, adică în biroul domnului Cătană. La ora actuală mai avem un angajat,  în persoana domnului Lucian Popa care este fratele doamnei Jurcă Angela și care tot fără concurs a fost angajat la DSP și tot de către Cătană Constantin.

D-le Comisar șef Ionuț Nica, de ce m-am temut s-ar părea că nu am scăpat,

pentru că nepotismele, reglările de conturi, prieteniile pentru serviciile chiar din trecut și acțiunile instituției dvs. conduc la o mai mare încredere de sine a domnului Cătană Constantin. Iată de ce și prin această dorință de mușamalizare a celor petrecute, se știrbește și mai mult imaginea instituțiilor pe care le reprezentăm.

D-le Comisar Șef, îmi cer scuze că am ales calea mass-mediei,

dar am decis să comunic totul în spațiul public pentru că am ajuns să nu mai am încredere în nimeni, așa de mare devenind încrengătura relațiilor mafiote în orașul nostru, încât avem nevoie de o armată întreagă ca să le stârpim.

Cu deosebită stimă și cu dorința de a face dreptate și de a respecta protocoalele bine stabilite în asemenea situații, rămân cu speranța că dreptatea va triumfa și în cazul de față.

………………………………………………………..

Articole asociate:

„Filme cu disperați” la DSP Arad. Fostul director, Constantin Cătană l-a agresat fizic, în holul și în liftul instituției, pe directorul financiar

SESIZAREA depusă la Prefectură de directorul financiar al DSP Arad împotriva lui Cătană – redirecționată către Ministerul Sănătății și DNA: acesta este MOTIVUL pentru care Cătană și-a ieșit din minți și l-a agresat pe Penzes Iuliu în sediul instituției

Categorie: Investigații
Etichete: Cătană Constantin, Comisarul șef de Poliție Ionuț Nica, DSP Arad, Penzes Iuliu
Distribuie:
Articolul anterior
Ne paște o nouă criză a gunoiului. Achiziția pentru delegarea serviciului către un nou operator nu se va finaliza până la încheierea contractului actual! ADISIGD încă minte frumos…
Articolul următor
Percheziții domiciliare și la o entitate publică din GHIOROC, într-un caz de ÎNȘELĂCIUNE și UZ DE FALS privitor la „PENSIONĂRI pentru limita de vârstă”
Bagă un „16”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

florina ionescu

Managerul Spitalului Județean Arad, Florina Ionescu, la 12 zile (!) de când a văzut filmarea care dovedește o șpagă dată unuia dintre subordonații săi:„Azi am demarat o anchetă internă, pentru că nu aveam cunoștință de ce se întâmplă și abia azi am aflat”

  „Bubele” Spitalului Județean Arad s-au spart, în sfârșit, la nivel național. De fiecare dată, fără nicio excepție, oricare ar fi fost subiectul abordat de acest ziar, despre neregulile, mizeriile,…
narcis portal

[ACTUALIZARE 3] Victorie uriașă pentru Narcis Păntălie și o șansă imensă întru reparația morală a urmașilor celor OMORÂȚI DE PROTOCOALE. După 4 ani, Judecătoria Arad a dispus trimiterea cauzei sale la Parchet „în vederea completării urmăririi penale”

S-au împlinit patru ani de când Narcis Păntălie își plânge mama, UCISĂ – nimeni nu-i va putea scoate vreodată din minte această construcție logică! – de indiferența, neprofesionalismul, din culpă…