RETIM: „Tarifele de colectare și transport pentru deșeurile municipale în Zona 1 a județului Arad se modifică începând cu luna aprilie 2022”

autospeciale 5 min mb scaled scaled
Distribuie:

Operatorul de salubrizare RETIM Ecologic Service SA anunță modificarea tarifelor de colectare și transport pentru deșeurile municipale pentru Zona 1 a județului Arad, începând cu luna aprilie 2022.

Tarifele de colectare ale deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Arad pentru persoanele fizice și agenți economici se modifică începând cu luna aprilie 2022.

Factorii externi care determină modificarea acestor tarife sunt:
  • creșterea salariului minim pe economie
  • inflația înregistrată de la precedenta modificare de tarife.

Propunerea de modificare a tarifelor a fost trimisă spre analiză și dezbatere în toate consiliile locale ale UAT-urilor membre ale Zonei 1, fiind aprobată de către aceștia și încheindu-se în 13 aprilie 2022 un act adițional la contractul de delegare.

Mai jos sunt prezentate tarifele aplicabile anului 4 contractual (până la 23 aprilie 2022) și anului 5 contractual (începând cu 24 aprilie 2022):

  • Pentru Persoane fizice, tarife exprimate în Lei cu TVA. Tarif – populaţie U/M Tarif actual

tarife pf aprilie 2022 bun

 

  • Pentru persoane juridice – tarife exprimate în Lei fără TVA. Conform prevederilor legale cuprinse în Legea 181/2020 și OUG 92/2021, au fost stabilite tarife generale, precum și tarife distincte pentru fiecare fracție de deșeuri.

tarife retim pj

Localităţile care aparţin Zonei 1 a judeţului Arad sunt următoarele:

Municipiul Arad, Oraşul Curtici, Oraşul Nădlac, Oraşul Pecica, Oraşul Pâncota, Oraşul Sântana, Comuna Covăsinţ, Comuna Dorobanţi, Comuna Fântânele, Comuna Felnac, Comuna Frumuşeni, Comuna Iratoșu, Comuna Livada, Comuna Peregu Mare, Comuna Macea, Comuna Secusigiu, Comuna Semlac, Comuna Şagu, Comuna Şeitin, Comuna Şiria, Comuna
Şofronea, Comuna Vinga, Comuna Vladimirescu, Comuna Zădăreni, Comuna Zimandu Nou.

Comunicat de presă – SC RETIM Ecologic Service SA

Articol asociat:

În CLM se va supune la vot modificarea tarifelor aferente serviciilor de salubrizare prestate de RETIM

Categorie: Știri
Etichete: modificare tarife RETIM, municipiul Arad, RETIM Ecologic Service SA, tarife colectare deseuri Zona 1
Distribuie:
Articolul anterior
Primăria Arad solicită modificarea Codului Fiscal pentru ca sumele provenite din toate amenzile aplicate să se constituie în venit la bugetul local
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Omul de 65 de ani din Chișineu-Criș care dispărut de acasă la sfârșitul lui ianuarie nu a fost găsit nici până azi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

monitorul cultural

„Monitorul Cultural”, premiat de APLER

Asociația Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER) a decernat colectivului redacțional al revistei arădene „Monitorul Cultural” Premiul pentru Jurnalism Cultural. Distincția a fost acordată în cadrul celei de-a XXV-a…